Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Távolból fog az az átok ha...

Távolból fog az az átok ha valakit nem is ismerek hogy haljon meg?

Figyelt kérdés
Képzeljétek van egy ilyen online römi játék játszottam egy csajjal és hát 5 menetes volt a parti amiből az első 3-at rávertem erre ilyeneket írt nekem hogy készülj fel a halálodra mert holnap megdöglesz meg elátkozta a családomat meg engem hogy imádkozzak meg ilyenek!Annyira megijesztett ez a hülye kqrva!Veletek volt már ilyen mi lett belőle,Ja és 2 év után tegnap teszteltem pozit!Ezért félek!Légyszi írjatok!
2009. nov. 4. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy marhaság.Aki hisz az ilyesmiben,az beképzeli magának,hogy az átok miatt éri valamilyen baj.Az átoknak nem sok köze van a pozitív tesztedhez,a barátodnak annál inkább.Ettől még nem fogysz holnap meghalni.
2009. nov. 4. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
átok nem létezik
2009. nov. 4. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Én gimiben párszor megátkoztam a matektanárt, a legdurvábbakat, mégis 60 évesen vidáman buktatott mindenkit 12 .évvégén:D
2009. nov. 5. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem ne aggódj. asszem tudom mi van.

Valami cigány vér folydogálhat az ereiben, a stílusból ítélve.

Tudod, az ő népére és fajtájára egyben jellemző az átkozódás és szitkozódás legcifrább és egyben bélforgató formája. magyarul msn-en is akár úgy leordítja a fejed, hogy hanyatt vágódsz tőle a székkel együtt. Persze normális esetben ezt a hanyatt vágódást nem a félelemnek kéne kiváltani, hanem a röhögésnek. Na mindegy , de amúgy nem vagyok fajgyűlölő, nehogy félreérts. én minden embert gyűlölök.

De ha ettől megnyugszol, most az általad elmondottak alapján megpróbálok rá gondolni a csajra és halálosan megátkozni valami ilyen bevett szöveggel, hogy:

Forduljon ki a beled!

A rák egye a májadat!

Találna el a nyári gömbvillám!

Simulna ki az ékg-d!

Hogy pusztulnál meg!

O hogy halnál már meg a családoddal együtt!

Remélem elég lesz. Ha el is átkozott téged, most én is elátkoztam ezzel őt. bár ezzel lehetséges, hogy nem mentettem meg az életedet, mivel römiztetek, ami egy kártyajáték, és bár virtuális , de egy jó cigó sámán lányka még ebből olyan dolgokat is megláthat, aminek a segítségével lazán elátkoz téged.

De ne aggódj, egy cseppet sem, csak veled játszott römit és a többi családtagoddal nem, ők biztosan megússzák majd a dolgot. De remélem te is.

De még ha nem is sikerül megmenekülnöd a biztos haláltól, vigasztaljon a tudat, hogy legalább én néhány percig jól elszórakoztam amíg ezzel a kérdéssel foglalkoztam. Ezért nekem már megérte, hogy elátkozott téged.

De télleg nehogy féreérsd én tényleg minden embert gyűlölök ám, és mivel nem tagadhatom meg magamat, ezért legszivesebben én is elátkoználak. De nem teszem, mert nem fogok leereszkedni egy römizős cigány sámán lányka szintjére. Na legyen jó éjszakád, és ha odaát találkozol valamelyik rokonommal, üzenném neki, hogy ne aggódjon, szerintem hamarosan én is megyek majd.

Na cső!

agyhalott 21/f hajnali 3 kor.

2009. nov. 5. 02:59
 5/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

csak hülyültem, nehogy komolyan vedd, így nem lehet átkozni.

Biztos forrásból tudom, hogy a halálos átkokhoz legalább egy jól ismerő személy kell, egy fénykép és némi csirkevér, meg szív meg máj, meg ilyenek.

2009. nov. 5. 03:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Hajnali 3-as megnevetettél de egyben megis nyugtattál!Tuti cigány volt mert meg is mondta de ezért van hogy lenézzük őket mert egy prímitív bunko állatok !Mindenkinek köszönöm!
2009. nov. 5. 05:50
 7/7 anonim ***** válasza:
jujj de szar :s
2009. nov. 5. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!