Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valami az elméletemben...

Van valami az elméletemben vagy teljesen hülyeség az egész?

Figyelt kérdés
Szerintem a világon minden egyensúlyban van, vagy ha át is billen a mérleg az egyik oldalra akkor hamarosan ugyis vagy átbillen vagy beáll egyensulyba. Én felállítottam magamnak egy hangulatmétert, ami -100tól +100ig terjed és ezen mérem h mennyire vagyok boldog. Tehát ha boldog vagyok és +50 körül vagyok akkor hamarosan -50 körül leszek. Éppen ezért szinte már félek boldog lenni mert tudom, hogy ezután ugyis jön valami amitöl teljesen boldogtalan leszek. Ezért minél inkább arra törekszem hogy a 0 közelében legyen a boldogságméterem mert nem birom elviselni a szomoruságot. Csak az a probléma, hogy mostanában mikor valami nagyon jó történik velem akkor már előre félek hogy most valami rossz fog történni mert az eredőnek 0nak kell lennie. Nem tudom érthető-e amit leírtam, de az a lényeg h már a boldogságtól is félek a következmények miatt, viszont igy meg egyre jobban kiölöm magamból az érzelmeket és igazábol akkor vagyok nyugodt ha nem érzek semmit, azaz 0án vagyok. Lehet valamit az ellen tenni h teljesen érzelementessé váljak vagy inkább éljem az életemet a "0" közelében?
2009. máj. 10. 23:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
van valami abban amit írtál, de ezt az egész dolgot átfordíthatod a másik irányba...ergo, örülj annak ha boldog vagy, de ha szomorú vagy, akkor is gondolj arra,hogy ezt azt jelenti,hamarosan minden jóra fordul...és tudod, nem hülyeség ez az egész, ugyanis én is megfigyeltem már ezt az egyensúlyszerűséget... körülbelül havonta,kéthavonta billen nálam a mérleg...ha hetekig minden összejön rossz értelemben és mindig minden balul sül el, meg is betegszem meg hasonlók...akkor mindig azzal vígasztalom magam, hogy a sok rossz után mindig sok jó jön :) de is erre használd fel a megfigyeléseidet, fordítsd vissza! ha boldog vagy, élvezd ki, és ha épp rossz napjaid vannak, vígasztald megad a jelmondattal: a rossz után mindig jó következik :)
2009. máj. 11. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!