Van valami az elméletemben vagy teljesen hülyeség az egész?
logikusan hangzik,de egyben hülyeség, mármint 0 közelébe lenni, mostmár ha boldog lennél azért jönne a rossz,mert erre gondolsz, ne törődj semmivel csak legyél boldog:D
ez olyan mint egy rossz szokás, pl a cigi:P kezdj 10%on aztán 20 aztán 30 így tovább és maradj 50en és tádám már 100on is vagy, aztán felrobbansz a nagy boldogságba
najó az utolsót csak vicceltemXD
remélem érted mire gondolok, a 0át felejtsd el
Szerintem igazad van.
Én is tapasztaltam millióegyszer.
Szia! Én tudom miről beszélsz. Én is így vagyok Vele, de Én kiélvezem boldogságom minden percét, mert az energiát ad és valamivel jobb szembenézni az elkövetkező rosszal. Velem is így van, x ideig boldog vagyok, aztán jön valami, átfordul a mérleg és y ideig rossz van. Viszont akkor úgy adok erőt magamnak, hogy ennél már nem lehet rosszabb ( persze, h jön rosszabb :D ), de aztán jön a jó és ismét boldog leszek. Ilyen az Élet. Nem lehet minden szép nagy habostorta. Vannak öntetek, amik elkerülhetetlenek, ha meg akarjuk enni a tortát... : )) Remélem érted, mire gondolok... Mikor rossz időszakom van, akkor nem tudok így gondolkodni, valószínű, ha most az lenne, befordulnék és depressziós lennék ( sajnos eléggé hajlamos vagyok rá... ), de most éppen jókedvemben talált a kérdés.
Szurkolok, hogy sikerüljön átesned a nagy lovon és élvezd a boldogságot, mert az Élet rövid, nagyon hamar eltelik sajnos... szinte észre sem veszed.
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!