Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ellenkezem?

Miért ellenkezem?

Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom pár hónapja és ,azért lett vége ,mert megcsalt a párom. most nagyon megszerettem egy fiút és szintén ő is.szeretne velem kapcsolatot ,de én nem akarok vele ,mert nem akarom hogy beleszeressek és újra átéljem azokat a fájdalmakat mint a másik kapcsolatomban.
2011. nov. 17. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Figyelj azért még vannak normàlis fiùk.Ha nem tudsz nyitni felè, akkor mèg nem zàrtad le az elõzõt,tehàt nem àllsz kèszen egy ùj kapcsolatra.Ez èrthetõ,de ne add meg az exednek azt az örömet, hogy bànkòdsz ès magadba zàrkòzol miatta.Az èlet megy tovàbb.Ne búsúlj sajnos vannak ilyenek.
2011. nov. 17. 18:54
 2/7 A kérdező kommentje:
gyűlolom az előzot...
2011. nov. 17. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ìgy èrzel ès nem csak a harag meg a düh beszèl belöled, akkor pròbàlj boldog lenni olyannal,aki èrtèkel.Hajrà!!!
2011. nov. 17. 22:05
 4/7 A kérdező kommentje:
kosz kihagynám
2011. nov. 17. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ìgy gondolod akkor mègis mièrt irtad a kèrdèst.Ezt csak te èrzed ès te tudod, de attòl, hogy valaki elcseszte a kedved tovàbb kell lèpned.Ès ha szeretitek egymàst az új fiúval, akkor mire vàrsz?Mièrt nem pròbàljàtok meg?
2011. nov. 17. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Hol a vàlaszod?
2011. nov. 18. 15:24
 7/7 A kérdező kommentje:
én nem akarom.
2011. nov. 18. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!