Hogy tudnék összegyűjteni 63000 ft-ot?
Szeretnék venni egy iPod-ot, de nem a szüleimet akarom lehúzni ennyi pénzzel. Nem arról van szó, hogy nem engedhetnénk meg magunknak, csak szeretném én megszerezni rá a pénzt.
Nagyon változó, hogy mikor érek rá, így rendes diákmunka nem lenne jó... Megnézem a cuccaimat, hogy mit tudnék eladni. A környéken nem igazán élnek ilyen idősebbek, akiknek segíthetnék, meg tőlük úgyse lenne képem pénzt kérni. :D Tudok sok mindent, pl. gyöngyből mindenféle ékszert meg figurát készíteni, meg üveget festeni, ilyenek, arra is gondoltam, hogy ilyesmiket is el tudnék esetleg adni pl. vaterán. Rendszeres zsebpénzt nem kapok, tehát ez a "ne költsd el a napi pénzed, hanem tedd félre" nem működne. Egyéb ötlete van valakinek? :D
Nem olyan nagyon sürgős, de jó lenne egy 2-3 hónap alatt összegyűjteni a pénzt. :D
17/L
Hűű képzeld, nem "mutogatni akarom" azt a "szart" :D Csak zenét akarok hallgatni, mert a telefonomon már azt se lehet, aztán mivel a legtöbb lejátszó amit találtam, ilyen 40ezer ft, és csak zenét lehet rajta hallgatni, gondoltam, akkor már inkább kitermelek valahogy többet, aztán veszek egy Touch-t, ami tud több mindent...
Különben meg, legalább én nem vagyok olyan, mint a legtöbb gyerek a korosztályomból, hogy anyuci/apuci első szóra megvesz nekem mindent... én legalább meg akarok érte dolgozni... akkor meg hadd döntsem már el én, hogy mit veszek a pénzemből...
De örülök, hogy sikerült kiszűrni a szövegből a legfontosabb részt. :)
Off:Stella90 mi a fa_szomért kell b@szogatni szegény lányt és ha mutogatni akarja?Akkor mi van?Nem ez volt a kérdése te gyökér!
A kérdésre válaszolva:Hol laksz?Nincs esetleg a környéken egy kisállat kereskedés vagy bármi más ahol kisegítő munkát kell végezni?probálokozz a vaterás ötlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!