Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudnék összegyűjteni...

Hogy tudnék összegyűjteni 63000 ft-ot?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy iPod-ot, de nem a szüleimet akarom lehúzni ennyi pénzzel. Nem arról van szó, hogy nem engedhetnénk meg magunknak, csak szeretném én megszerezni rá a pénzt.

Nagyon változó, hogy mikor érek rá, így rendes diákmunka nem lenne jó... Megnézem a cuccaimat, hogy mit tudnék eladni. A környéken nem igazán élnek ilyen idősebbek, akiknek segíthetnék, meg tőlük úgyse lenne képem pénzt kérni. :D Tudok sok mindent, pl. gyöngyből mindenféle ékszert meg figurát készíteni, meg üveget festeni, ilyenek, arra is gondoltam, hogy ilyesmiket is el tudnék esetleg adni pl. vaterán. Rendszeres zsebpénzt nem kapok, tehát ez a "ne költsd el a napi pénzed, hanem tedd félre" nem működne. Egyéb ötlete van valakinek? :D

Nem olyan nagyon sürgős, de jó lenne egy 2-3 hónap alatt összegyűjteni a pénzt. :D

17/L

2011. nov. 17. 14:29
 1/9 Stella90 ***** válasza:
ja van ötletem...ne vegyél olyan szart...csak azért, hogy neked is legyen mit mutogatni...
2011. nov. 17. 14:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Hűű képzeld, nem "mutogatni akarom" azt a "szart" :D Csak zenét akarok hallgatni, mert a telefonomon már azt se lehet, aztán mivel a legtöbb lejátszó amit találtam, ilyen 40ezer ft, és csak zenét lehet rajta hallgatni, gondoltam, akkor már inkább kitermelek valahogy többet, aztán veszek egy Touch-t, ami tud több mindent...

Különben meg, legalább én nem vagyok olyan, mint a legtöbb gyerek a korosztályomból, hogy anyuci/apuci első szóra megvesz nekem mindent... én legalább meg akarok érte dolgozni... akkor meg hadd döntsem már el én, hogy mit veszek a pénzemből...

De örülök, hogy sikerült kiszűrni a szövegből a legfontosabb részt. :)

2011. nov. 17. 14:39
 3/9 Stella90 ***** válasza:
ha már gondot okoz az, hogy összegyűjts rá annyit, lehetne annyi eszed, hogy nem olyan "szart" veszel "hűképzeld" :D
2011. nov. 17. 14:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem az tetszik, és kész. :D Most komolyan, miért fáj neked, hogy iPodot akarok venni? :D
2011. nov. 17. 14:50
 5/9 Stella90 ***** válasza:
nahát hogy milyen okosak manapság a 17 évesek...én csak javaslatot adtam...a legtöbben "hűképzeld" megdolgoznak a pénzükért...hát persze, hogy csak zenét akarsz hallgatni...ugyanmár...arra egy mp3 is jó...:D hát persze, hogy nem akarod mutogatni...ne nekem akard már megmagyarázni :) ismerem a fajtádat "hűképzeld" :D
2011. nov. 17. 14:50
 6/9 Stella90 ***** válasza:
nekem egy cseppet sem fáj. mint már mondtam, csak javaslatot adtam...hogy ha már csak zenét akarsz hallgatni, arra nem kell 63000...mondom, ha már annyi eszed van, hogy ipodot veszel, legyen annyi eszed, hogy nem itt kérdezgeted, miből teremtsd elő rá a pénzt...de ezt neked hiába is magyaráznám...
2011. nov. 17. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Off:Stella90 mi a fa_szomért kell b@szogatni szegény lányt és ha mutogatni akarja?Akkor mi van?Nem ez volt a kérdése te gyökér!

A kérdésre válaszolva:Hol laksz?Nincs esetleg a környéken egy kisállat kereskedés vagy bármi más ahol kisegítő munkát kell végezni?probálokozz a vaterás ötlettel.

2011. nov. 17. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:
esetleg kisebb gyerekekre felügyeletet nem vállalnál, vagy az már nem divat? várható volt hogy lesz minimun egy ember aki egyből leolt, neked igazad van hogy azt veszel a pénzedből amit akarsz, de 63ezer forint szerintem is túl sok a zenehallgatásra kiadni.
2011. nov. 17. 15:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Pont azt írtam, hogy 63ezerért a Touch már többet tud, nem csak zenét lehet hallgatni, de ebbe ne menjünk bele. :D Köszi a válaszokat, lehet akkor keresek valami kisebb boltot, vagy valamit, ahova be tudok ugrani néha. :D
2011. nov. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!