Milyen büntetést kaphat?
Figyelt kérdés
Szomszédom, az utca túloldalán, kutyákat tart többet mint a helyi rendelet megengedi. Nem nekem mondta egyenesen, de a tudomásomra jutott hogy azt híreszteli hogy neki van a szomszédoktól engedélye, amit nem tudok elhinni, többek közt azért sem mert én nem járultam hozzá semmihez. Nem tudom máshol hogy van ez a dolog, de itt szinte csak melegedni járnak be a polgármesteri hivatal dolgozói, voltak már nála kint többször is a hivataltól, de semmi nem változik.2011. nov. 15. 17:01
1/2 anonim válasza:
Biztosan többet tar?Jól tartja a kutyákat?Mert ha nem akkor akár fel is jelenthetik állatkínzásért amit büntetnek!
2/2 A kérdező kommentje:
többet tart mint amennyit a helyi önkormányzat háztartásonként megenged, ez 100%. az udvaron tartja a kutyákat, zárható kennel van, valahol a portán, de az már lényegtelen mekkora, ha kiderül hogy többet tart mint amennyit lehetne. a kennel mérete akkor számít ha fel is jelentik állatkínzásért, gondolom én.
2011. nov. 15. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!