Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért érzem mostanság azt,...

Miért érzem mostanság azt, mintha zuhannék?

Figyelt kérdés
Gondolom volt már veletek olyan, hogy álmotokban zuhantatok valahonnan. Az a furcsa érzés, hogy nincs talaj a talpad alatt és, hogy meg akarsz kapaszkodni valamiben, mert különben meghalsz... Nekem ilyen érzésem szokott lenni mostanában, amikor nagyon is ébren vagyok. Hasonlít a szédüléshez, mégsem ugyanaz. Mintha egy láthatatlan tengely körül lassan pörögve esnék lefelé...
2009. máj. 9. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a fáradságtól, de inkább menj el vele orvoshoz ha nem érzed jobban magad.
2009. máj. 9. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen zuhanásérzés is szédülésnek számít az orvosi szakirodalomban. a hyledben azért elmennék orvoshoz.
2009. máj. 9. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Velem is szokott ilyen lenni. Nem túl gyakran de azért 1 hónapban 2x. Úgy érzem mintha zuhannék. De nem látok semmit tehát nem olyan mint egy álom hanem csak érzem. És amikor leérek akkor megremegek és felébredek. Nagyon rossz. Tényleg orvoshoz kellene mennem?
2009. máj. 10. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Velem ilyen alvás ébrenlét határán szokott lenni néha. már éppen elalszom, amikor olyan érzésem van, mintha lelépnék valahonnan és hirtelen zuhannék.

de nem tudom, hogy ez teljesen éber állapotban mennyire normális, ráadásul visznylag sűrűn, ahogy írod.

2009. máj. 10. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
ne ugrálj ki olyan gyakran a tizedikről :-)
2009. máj. 13. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!