Comedy Central mostanság?
Figyelt kérdés
Szerintem régen sokkal jobb volt! Jobb sorozatok mentek rajta! Ma meg már csak ilyen gagyik mennek mint pl a városfejlesztési osztály, A HIVATAL, megint malcolm, stb....
És a dizájnon sem gondolkozhattak valami sokat! Egyszerüen undorító! Hiányzik a Reno911....olyan jó sorozat volt, de levették. Bezzeg egyes sorozatokat nem vesznek le mint pl a South Park. félre értés ne essék, nagyon szeretem a south parkot, de már húszmilliószor láttam kb. A family guyt is imádom de így nem jó hogy azt is agyonismételik!
az egyetlen ami még nézető az a Firka Villa, más nem. Egyébként azt sem értettem soha hogy a Sarah Silvermant és a Fry és Laurie-t miért nem szinkronizálták le.
2011. júl. 8. 12:17
1/2 anonim válasza:
de aztán jól képben vagy:D nekem mindegy. arra emlékszem hogy néztem régebben a Beugrót, de az már nincs
2/2 anonim válasza:
Ja igaz. Például a Simpsons-ból van pár rész és végig ezt ismétlik. Én is szeretem Lauriékat de szerintem nem kell hozzá szinkron. Úgy jó az ahogy van. Csak az az egy gondom van vele hogy régebben néztem viszont most már azt gondolom hogy a comedy hülyének néz minket. Ki bír fennmaradni 23:45-ig hogy megnézhesse a Fry és Laurie-t mert én sajnos nem. Örülnék neki ha átraknák délutánra. Meg azok a szar angol sorozatok. Látszik hogy az angolok erőltetik a saját szar poénjaikat. A firka villát is szeretem jobb lenne ha felcserélnék a South parkkal. Na tömören ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!