A buszon pukiztam ma egy nagyon nagyot. Gáz?
Figyelt kérdés
egyszerüen nem birtam visszatartani, reggel indulás előtt megettem egy egész babkonzervet, ésa buszon a piros lámpánál, pontacsöndbe nagyon nagyo pukiztam. És mindenki nézett meg arébb állt. Aztán hangosan bocsánatot kértem és megmagyaráztam hogy azért mert tul sok babot ettem és kinyilt a szelepem, aztán pont nyilt az ajtó és lefutottam.Szerintetek mit gondoltak rólam meg egyáltalán gáz? jah és nem vagyok kamu, komoly kérdés sajnos:(2011. nov. 14. 15:18
62/71 anonim válasza:
óóóóóóóó :D tökizgi. mindenféleképpen írjatok hogy mivolt :D
63/71 A kérdező kommentje:
Hát gyere:D
2011. nov. 16. 22:17
64/71 anonim válasza:
De akkor mondj vmit mert így nem talállak meg, ha már rászánom az utiköltséget?
Cserébe meghívlak vmire, oks? :)
Meg tegyük át későbbre mert holnapra attól tartok ezt már nem tudjuk leegyeztetni.
65/71 A kérdező kommentje:
jolvan oksiszerintem is.:)
van skype od?:D
2011. nov. 17. 19:36
66/71 A kérdező kommentje:
jah és aranyosvaagy:)
am. hát. majd am.skype on elmondom ugyis majd szeretnék ezzel kapcs. mondani valamit.
2011. nov. 17. 19:37
67/71 anonim válasza:
Msn -t használom de van skype-om is de nem nagyon használom, mert ott is csak írni tudok.
Melyiket adjam meg?
68/71 A kérdező kommentje:
nincs msnem.:/
add meg a skype od:D
2011. nov. 18. 18:32
69/71 anonim válasza:
Megírom privibe jó? Én nem vagyok ennyire bevállalós mint te :D
70/71 anonim válasza:
A 69. válasszal zártuk ezt a kérdést. Csodás. Szerintem 8==D -> O
If you know what I mean...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!