A buszon pukiztam ma egy nagyon nagyot. Gáz?
Nagy gáz, főleg, ha mindenki elájult a buszon utána.
Ja és sajnos ezek után senki sem fog veled szexelni, akik a buszról megismertek.
Állíttass a biztonsági szelepeden, legalább kétszer akkora nyomásra kalibráltasd, mint amekkorára most van. És hordj magaddal símaszkot ilyen esetekre, amit felhúzhatsz, ha érzed, hogy gáz lesz, hátha az aktus előtt nem figyeltek meg annyian, és utána meg már nem ismernek meg, vagy valamit találj ki, mer' ez tényleg nagyon gáz.
Na üdv.
lány vagyok, 17 éves.:)
amugy nemakartam a buszról senkivel dugni, xD van barátom:)
am. ő azt mondta gáz, aztán nevetett és aztán mondta milyen cuki vagyok és szeret:)))
am. hát elmondtam mindenkinek mért. Így volt:
Kedves emberek? Elnézésüket kértem, amiért eresztettem egy nagyot és kellemetlen az illata, csak reggel babkonzervet ettem és nem működik rendesen a szelepem.De remélem azért nem haragudnak nagyon, szerintem kellemes az illata, legalábbis én szeretem... és mosolyogtam. ah annyira zavarba voltam és ilyenkor mindig összevissza beszélek ráadásu ltök hangosan. És holnap is azzala busszal fogok menni....
Kedves emberek*
elnézésüket kérem*
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!