Betépve hogyan lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Amsterdam shop-pos fűből mennyit kell a cigibe rakni hogy jol lehessen tanulni? úgyértem hogy kiüssön rendesen engem és élvezzem vagy csak egy kis lightos...2011. nov. 13. 08:40
1/7 anonim válasza:
Betépve jobb ha nem tanulsz,mert rontja a rövidtávú memóriádat amúgy embere válogatja,h kinek mennyi kell ahoz,hogy light-osra beálljon,valakit egy kicsitől szétcsúszik, az sem mindegy,hogy milyen füvet szívsz mert a THC tartalmak nagyon eltérőek, valamint a hatásuk is. Egyik inkább fizikailag lazít el,másik pedig az agyadra hat. Szóval ez elég komplex. Alapjában véve nem ajánlom tanuláshoz,ilyenről még nem is hallottam,h valaki betépve tanuljon.
2/7 A kérdező kommentje:
az amsterdam shop-os fűben nincsen THC...
2011. nov. 13. 11:14
3/7 anonim válasza:
akkor nem is tudsz petépni! Ergo az nem fű,hanem valami zöld sz@r
4/7 A kérdező kommentje:
nemolyan rossz az hidd el :)
2011. nov. 16. 13:19
5/7 anonim válasza:
ja csak sokkal kéárosabb mint a rendes fű. ezek a legál szarok szintetikusak rámegy a szívre az erek falára hagyd abba szerintem. és CSAK rendeset szivj ha akrsz szivni.
6/7 anonim válasza:
AZ h betépve jobban tanulsz sztem nem igaz, inkább az játszik h milyen környezet az ahol tanulsz, és milyen ahol ezt bizonyítani kell, ha kettő azonos ,akkor jobban tudod visszaadni a tudásod, pl: otthon nyugodtan tanulsz ,és vizsga előtt meg stresszelsz az gáz, ha otthon mozgás közbe tanultál,és vizsgán ülnöd kell az is lehet gáz, sztem annyi h ha mind a 2szer be vagy tépve,úgyanabban állapotban tanultad és visszaemlékszel ,sztem szmiplán ennyi, pontosan nem emlékszem,ha érdekel nézz után,az arousal szinttel kapcsolatos
7/7 anonim válasza:
az ilyen herbálba ,nem thc,hanem ths van tudtommal és egyéb rokonai thc-nek,szóval sztem Ritkán csinálod az kevésbé gáz,de azt állítom h ezeknek már van elvonási tünete nem úgy mint az eredeti Mariannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!