Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Betépve tényleg lehet tanulni?

Betépve tényleg lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Azt mondják jó dolog. Gondoltam ma betépve bemagolhatnám az angolt? Tényleg hatásos?
2010. jan. 1. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod, hogy ha tényleg betépszt, érdekelni fog bármilyen vizsga is?
2010. jan. 1. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
-.-
2010. jan. 1. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Báttyám ezt elhitette velem, de nekem valahogyan nem jött össze. Történelmet próbáltam megtanulni, de az aranyBULÁnál leragadtam. XD
2010. jan. 1. 19:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tanulni, csak nem értelmes dolgokat.
2010. jan. 1. 19:21
 5/11 anonim válasza:
73%

Csak igy tovabb aztan meg esetleg mindig ha kell tanulni tepjel be ugy biztos mindent le fogtok tenni.Majd a vegen buszke betepett emberel lesztek mikor mar tanulni nem kell.

Az en idomben ezt buntetessel oldottak meg meg kel hogy mondjam hatasosabb volt .

2010. jan. 1. 19:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak írni nem tanultál meg tőle helyesen! :)
2010. jan. 1. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:
nem!!!!!!!!
2010. jan. 1. 19:33
 8/11 anonim válasza:

Igen nem tanultam meg mivel nem MAGYAR vagyok de meg ez is jobb mint betepkedni aztan meg azt sem tudni mit csinalunk.

Amugy meg talan inkabb azzal kellene foglalkoznod hogy betepkedes nelkul legy okos draga!

2010. jan. 1. 19:34
 9/11 Sexylady ***** válasza:
Egyszer-egyszer hatásos, és könnyebben tanulod meg, de utána bármi mást sokkal nehezebb, szóval nem éri meg két alkalom miatt elcseszni a hátralévő tanulmányi éveidet!
2010. jan. 1. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
én még nempróbáltam tanulni betépve viszont azt tapasztaltam (és nem csak én) hogy egy idő utánn pl. másnap meg mindig job lessz a memóriád, ugyértem hogy felfogom amit órán a tanár mond, könnyebben megtudom tanulni az angolt stb... és nemcsak bebeszélem. :)
2011. nov. 13. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!