Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Beragadtam. - Öngyilkos legyek?

Beragadtam. - Öngyilkos legyek?

Figyelt kérdés

Beragadt az életem, ötletem és belső késztetésem sincs arra, hogy változtassak; az öngyilkossághoz nagyon nagy bátorság kell, de ez a legvonzóbb alternatíva jelenleg. Jó lenne, ha lenne legalább egy igaz barátom, de olyan, mintha nekem nem lehetne. Pedig az jó lenne, ha lenne valakivel közös történetem. Nyilvánvalóan más elemei is vannak a dolognak. - Ti mit gondoltok, mit tehetnék?

Tudom, így hirtelen biztosan oktalanságnak tűnik ez az egész. Az élettörténet taglalásával minden megokolható lenne, de most nem.

2011. nov. 7. 01:04
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Ne legyél öngyilkos... semmit nem old meg. És most jön a fordulópont: annak ellenére se tedd meg hogy tudod, hogy az ember aki kb. egy órán belül halott lesz épp most ír neked kommentet. A te problémáid nem megoldhatatlanok. nehezek ugyan de nem olyen mértékűek hogy eldobd értük az életed, mert változni fog... engem sokan szerettek, sok barátom volt, de változtak a dolgok, a munkám miatt eltávolodtam az emberektől, amit sajnálok is. Folyamatos stressznek és csapásoknak voltam kitéve. én egy gyenge jellem vagyok, és szégyenkezve ugyan, de felvállalom. Ne gondoljátok hogy nincs olyan dolog ami miatt érdemes öngyilkosnak lenni... Van. De ez nem az amit a kérdező leírt. Az én életem viszont olyan mértékben kisiklott hogy nincs már kiút. csődöt mondtam ha így tetszik. Amit viszont jó ha tudtok hogy soha senkinek nem ártottam, engem mégis mindig csak bántottak és mindig volt valaki aki összetörte a szívem... az emberi tűrőképesség egyénenként más és más. a sajátomat már rég túlléptem és nem akarok tovább élni. Bízom benne hogy helyre jönnek a dolgaid. Sziasztok...
2011. nov. 17. 11:22
 22/27 A kérdező kommentje:

Utolsó:

- ha mégsem tetted meg, örülnék, ha válaszolnál és beszélhetnénk. Privátban is. Remélem...

2011. nov. 18. 19:24
 23/27 anonim válasza:

Átolvastam az eddigi kommenteket és mivel én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, ezért mondhatom, hogy eddig nem volt valami nagy segítség egyik válasz sem. Én már többször próbálkoztam öngyilkossággal, egyértelműen eredménytelenül. Nem olyan könnyű az, mint a legtöbben hiszik és igenis bátorság kell hozzá.

Hihet bárki dilisnek, nem érdekel, de én már eljutottam odáig, hogy nem látom értelmét az életemnek. Nincs igazán halálvágyam, de élni sem akarok. huh, ez így nagyon depisnek hangzik, de szerintem te érted milyen az amikor nincsenek rendes emberi kapcsolataid, nem tudsz szeretni senkit, bármennyire is vágysz arra, hogy legyen legalább egy igazi barátod vagy esetleg normális párkapcsolatod valakivel aki tud egy kis boldogságot vagy értelmet vinni az életedbe. Hozzátenném, hogy engem akik ismernek a legtöbben kedvelnek, hiába vagyok bunkó és nagyképű a nap legnagyobb részében... egyéb ilyen jó tulajdonságaimat nem is sorolnám. Valamiért nem tudok mit kezdeni az emberekkel, egyszerűen nem tudom kezelni az emberi kapcsolatokat.

És ahogy az szerintem látszik, koncentrációs képességnek teljes hiányában vagyok...

Visszatérve az eredeti kérdésedre; nincs igazán ötletem hogyan változtathatnál az életeden, mert azt csak te tudhatod, hogy mire van szükséged, de elmondom én mit próbáltam eddig. Mivel eddig a négy fal között ültem és sajnáltattam magam, vagy csak éppen anti-szociális időszakjaimat éltem, ezért megpróbáltam minél több programot szervezni, akár iskolával vagy ismerősökkel. Most éppen én is munkát keresek, kisebb-nagyobb sikerrel. Végül pedig, miután véget ér a tanév, tervbe van véve, hogy külföldre költözöm, így tiszta lappal kezdhetem az életem.

Remélem tanulságos kis üzenetet írtam.

2011. nov. 21. 22:07
 24/27 Wekker válasza:

Srácok elég!

Biztos vagyok benne hogy van valaki aki szeret titeket és legalább azokat kíméljétek meg a kíntól. Foglaljátok el magatokat különböző elfoglaltságokkal, mint például sportolás, különböző körök. Ez által lesznek barátaitok és hobbitok:)

2012. márc. 1. 17:39
 25/27 anonim válasza:

Figyelj! Először azt kérdem, hogy hány éves vagy. Azután pedig ezt mondom:

Akármennyire is csak az öngyilkosság tűnik megoldásnak, több dolgot is tehetnél ez esetben. Például én elmondanám a problémáim a szüleimnek vagy a testvéremnek (ha van) vagy bárkinek aki a családomba tartozik. Ugye a családnak az a dolga, hogy segítsen neked és ha gondban vagy próbáljanak kihúzni abból. Ha annyira kell bármi ők majd segítenek. De viszont, ha annyira rossz a te helyzeted, akkor azt javaslom kezd új lapot, új életet. felejtsd el azokat az embereket akik ennyire kárt tettek a lelkedben. Ha van már saját lakásod (gondolom van) és el tudnál költözni máshova pl. ha Budapesten élsz akkor annak a másik felébe vagy más városba, ahol minden új lesz neked. Viszont, ha ez nem kivitelezhető akkor nem kell szégyellni, -én is ezt csinálnám - költözz el a szüleidhez. Ők szerintem biztosan befogadnak! ;) Tudod semmire sem jó az öngyilkosság... csak, hogy elveszítsd azt a sok-sok jót amit a következőkben az élet megír neked. Ha ezek sem válnak be írj nekem üzenetet és segítek neked! :)

Sok sikert a továbbiakhoz!!!

2013. jún. 11. 15:04
 26/27 Atsu válasza:
Én már próbálkoztam öngyilkossággal, de rájöttem, hogy ez a leggyávább dolog, amit tehetek. Mindig van kiút, ha nehéz is, csak egy kicsit erőlködni kell és nem szabad feladni! Kitartás! :)
2013. jún. 12. 15:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Na jó itt elég..Nekem már 3 haverom is öngyi akart lenni hát sikerült lebeszélnem őjet azóta is a legjobb haverjaim..Ha kell az e-mail címem nyugodtan szólj úgy tudunk beszélgetni nagyon megértő vagyok fiú létemre ;)
2013. júl. 21. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!