Szerintetek mi lesz a Naruto Shippuuden vége?
Naruto meghal és mindenki ott zokog, és temetése van. és a Sasuke elmegy a faluba a temetésre, és szétbőgi magát, majd már nem tud sírni annyit sírt és röghögni kezd, de nem bírja abbahagyni és megfullad majdnem, ezután elpusztítja Konohát és a Világot Madara elpusztítja, Saske megy öngyilkos lesz, és mivel Madara az egyetlen, elöregedik és meghal, majd kiderül, hogy Naruto nem is halt meg, csak élve temetnék el és szívleállása volt, és a Rasengannal kimegy a sírból, és még a félig-meddig életben maradt konohaiakat feléleszti, és a legtöbben élnifognak, azámn kiderül, hogy Kabuto él és visszaéleszti az Edo-tensei-vel a Madarát, aki igazáol az Obito, de mindegy, és Madara végül lemészárrol mindenkit, kivéve Kabutot, és Kabuto világuralomra akar törni, ezért feléleszti Narutot és az összes kagét, mert Obitot már nem tudja uralni az Edo tenseivel, aztán Narutóék kicsinálják Madarát, végül Kabuto feloldja a jutut, és mind meghalnak, de mivel Kabuto egyesült Orochimaruval, ezért ő is egy kígyó, így örökre él, azután egy másik bolygóról emberek utaznak vissza a Földre, és megalakult egy másik anime, minek címe: Dragoon ball!!!!! De közben Kabuto ott lappang a háttérben, és várja, hogy visszatérhessen.XD :D
Jó, tudom, kicsit hosszú butaság lett. De szerintem ez lesz a vége. Najó,. szerintem se, mert kicsit kiszíneztem a örténetet.
Köszönöm hogy írtatok!!! :D
Háát az utolsó előtti válaszolónak csak azt mondom h örüljön h ilyen jó a fantáziája!! :PPP Bevallom a vége kicsit hülyén alakult ki xDD
Utolsó válaszolóó Köszönööm!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!