Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kiderül, ha valaki nevében...

Kiderül, ha valaki nevében egy újságban hirdetést adok fel?

Figyelt kérdés
Más városba, más néven feladok egy levelet egy újsághoz:) Mondjuk, amit tinik olvasnak:D Szokott lenni a magazinba párkereső:) Na és oda felraknám az illetőt:) Kiderülne?:) Csak kíváncsiság, olvastam egy régi kérdés válaszában:)
2009. máj. 6. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ha az illetőt elkezdik hívogatni, ezáltal zaklatni, akkor előbb utóbb rájön, hogy valaki játszadozik, és ha feljelentést tesz, akkor valszeg kiderül, hogy ki volt, és akkor gáz van.

szerintem ezzel kár szórakozni.

2009. máj. 6. 23:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kiderülne. Ez tapasztalat. Én voltam az áldozat.
2009. máj. 7. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kiderülne, és az elkövető meg is érdemelne egy feljelentést.

A munkahelyemen nemrég új kollégákat kerestünk, és valaki az ilyen álláskereső oldalakra felrakta egy haverját, hogy állást keres, a gyerekről kiderült, hogy tizenéves tini, és nem is keres állást, és már többen is hívták állás ügyben szegényt, remélem, az a haverja megkapja a magáét, aki ezt tette vele.

2009. máj. 7. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!