Kiderül, ha valaki nevében egy újságban hirdetést adok fel?
Figyelt kérdés
Más városba, más néven feladok egy levelet egy újsághoz:) Mondjuk, amit tinik olvasnak:D Szokott lenni a magazinba párkereső:) Na és oda felraknám az illetőt:) Kiderülne?:) Csak kíváncsiság, olvastam egy régi kérdés válaszában:)2009. máj. 6. 23:29
1/3 anonim válasza:
ha az illetőt elkezdik hívogatni, ezáltal zaklatni, akkor előbb utóbb rájön, hogy valaki játszadozik, és ha feljelentést tesz, akkor valszeg kiderül, hogy ki volt, és akkor gáz van.
szerintem ezzel kár szórakozni.
2/3 anonim válasza:
Kiderülne. Ez tapasztalat. Én voltam az áldozat.
3/3 anonim válasza:
Kiderülne, és az elkövető meg is érdemelne egy feljelentést.
A munkahelyemen nemrég új kollégákat kerestünk, és valaki az ilyen álláskereső oldalakra felrakta egy haverját, hogy állást keres, a gyerekről kiderült, hogy tizenéves tini, és nem is keres állást, és már többen is hívták állás ügyben szegényt, remélem, az a haverja megkapja a magáét, aki ezt tette vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!