Mi a véleményetek a mai 13-17 éves "internetgeneráció" viselkedéséröl, képeikröl, stilusáról - a netes portálokon, ismerkedöoldalakon?
A Kérdésem elsösorban erre vonatkozik:
A lányok képei pl IWIWen, Privi.hu-n. Helyes ez? Jó? Ki a felelös ezért? Vagy ez teljesen természetes csak én érzem hibásnak?
Néhány "kislány" túlzásba viszi a képeit.
Túlságosan élvezik, hogy a pasik hajtanak rájuk..
De az ilyen lányok csak egy éjszakás kalandnak jók.. x)
nagyon hamar felnőttnek hiszik magukat, és előbb utóbb ez nem fog jóra vezetni. Pl kissógornőm 14 évesen fent van egy társkeresőn. Hát mi a büdös francnak, amikor még csak 14? Még nem volt 1 kapcsolata sem, és máris ilyeneket csinál. Mert követi a többit.
Komolyan mondom hogy véletlen sem jutna eszembe, hogy neten keressek magamnak párt, nemhogy ilyen fiatalon. Kicsit régimódi vagyok.
Az a véleményem erről az egészről, hogy a szülőnek jobban oda kellene figyelnie arra, hogy a gyerek mikor gépezik, és mit néz a neten, de persze, nem a szülő hibája, csak talán így elkerülhető lenne. Én inkább magát a gyerekeket hibáztatom, hiszen nekik kellene észrevenniük, hogy ezzel semmire sem mennek, hogy kihívó képeket tesznek fel magukról, csak vonzzák a férfiakat,fiúkat, főként pedofilok. Nem egy esetről tudok, hogy pedofilok irogatnak ilyen kis 14 éves kislányoknak, hogy szeretnék megismerni őket. Talán az hajtja ezt a generációt, hogy minél több fiú "futkosson" utánuk, egyre több szívet kapjanak(myvipen volt régebben) Még azt is hozzátenném, hogy azt sem értem, hogy a mai generációban a lányok úgy viselkednek mint a homoszexuálisok... És ez nem vicc! Az osztályomban lévő lányok minden szünetben puszilgatják egymást, meg "így szeretlek-úgy szeretlek", ráadásul az ilyen közösségi oldalakon is így viselkednek: "nagyon szeretlek, örökké". Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy idáig romlott a világ... :/
L/14
előző vagyok
javítás*: pedofilokat.
Igazán szép komment, 14 éves létedre. :)
Öröm volt olvasni!
Én kiborulok tőlük! A beszédük, írásuk,(már ha lehet annak nevezni)..hányingerem van tőlük. A képeik meg..Istenem mint az útszéli kurv@k! A mellüket fotózzák, meg a feneküket, tangabugyiban meg melltartóban,vagy anélkül?! Könyörgöm hol élnek ezek? És ha valami féreg ír kommentet, hogy "de megb@sználak" akkor még ők vannak felháborodva! Mégis mit várnak? És ezért van szerintem is az a sok nemi erőszak a fiatalkorúakkal szemben, mert így kiteszik magukat! Gyönyörűek, mondhatom. Az én lányom ha ilyet fog csinálni, agyba-főbe verem, bár nem fog,mert nem úgy lesz nevelve.
Amúgy,most ezt általánosságban írtam, természetesen nem minden tizenéves ilyen, vannak normálisak is, akinek nem inge,ne vegye magára. Csak sajnos a legtöbbjük ilyen. Nagy szégyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!