Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel takarjam ki azt a...

Mivel takarjam ki azt a részt, amit nem akarok befesteni?

Figyelt kérdés
Bőrdzsekimnek az úját akarom lefújni kék Akrilfesték Sprayvel.De az újának a felső részénél van egy ábra nagyon vékonyan vannak meghúzva a vonalai.Mivel tudnám kitakarni a vonalakat?Azért hogy a festék ne fogja be.Mert csak az úját akarom befesteni
2011. nov. 2. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Művész boltban lehet kapni maszkoló folyadékot. Nem tudom mi a neve, de alapból egy krém állagú cucc, amit ráfestesz az ábrára, elég hamar megszárad gumi szerűvé, amit a végén le tudsz húzni. Ha így körül írod a boltban, biztos tudják miről regélek.
2011. nov. 2. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Közben megtaláltam az enyémet, az van ráírva, hogy maszkoló lakk aquarellhez, de szerintem a bőrön is megtapad, mert eléggé ragadós. Büdös ammónia szaga van.
2011. nov. 2. 14:30
 3/7 anonim válasza:

Na most lehet, hoy hülyeség lesz, ezért előre is bocsi érte. Mi lenne ha kivágnál egy papírlapot, textilt akármit, olyan formában mint amilyen a minta. Ezt pedig odaragasztanád a ruhára. Persze, olyan ragasztóval amit le is tudsz szedni később. Pl. olyannal ami melegítés hatsáa elenged. Mondjuk nem tudom, milyen hatása van ennek a bőrre.

Remélem segítettem. (Ha igen akkor jelöld meg kérlek, hogy hasznos volt a válasz! Köszi)

2011. nov. 2. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésből, de nekem úgy tűnik nem az ábrát, hanem a VONALAIT akarja csak letakarni, tehát az ábra belsejét ugyanúgy le akarja fújni. A körvonalait (amiről megjegyezte hogy elég vékonyak) akarja valamivel elfedni.
2011. nov. 2. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így értettem, ezért írtam a maszkoló lakkot, mert azt ecsettel rá tudja festeni, bármilyen kacifántos a minta. Sem papírral, sem bármi mással nem tudja úgy követni a mintát. De ha nem erről van szó és egy egyszerű vonallal körbe határost rész akar kitakarni, ahhoz jó az az enyhén tapadó ragasztószalag is, amit a szobafestők használnak falra.
2011. nov. 2. 14:54
 6/7 anonim válasza:
Ha nagyon vékony, keress egy filmnyomót, pillanatok alatt rá szitázza neked. Ha valaki nem tudja miről beszélek, google a barátja.
2011. nov. 2. 22:08
 7/7 anonim válasza:
jaj akkor bocsánat lehet, hogy félreértettem a kérdést:S
2011. nov. 3. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!