Hogyan tudok egy fehér farmert pl. : lilára befesteni?
Figyelt kérdés
Van egy fehér farmernadrágom és már színre be szeretném festeni. Küldenétek oldalakat vagy adnátok ötleteket hogy mivel lehetne befesteni? Aki már csinált ilyet irja le hogy mivel festette be és hol vette. De ne hülyeségeket lécives. Előre is köszönöm.2011. ápr. 13. 21:10
1/4 szamóca. válasza:
hát bármily hihetetlen de ruhafestékkel...
esetleg batikfestékkel, de az drágább.
háztartási boltokban lehet kapni, kb 100 forint egy tasak, én azért 2-3-at beletennék a helyedbe hogy szép intenzív színe legyen.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors, egyszerű és hasznos válaszodat.
2011. ápr. 13. 21:16
3/4 szamóca. válasza:
azért nézd meg hogy mi van ráírva mielőtt megveszed, de szerintem befogja.
és nyugodtan ahgyd benne a ruhát sokkal több ideig mint írja, nem lesz baja (tapasztalataim szerint :) )csak erősebb lesz a színe. én sokszor akár éjszakákon át úgy hagyom :D
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2011. ápr. 27. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!