Melyik a legjobb mesterlövész puska?
Figyelt kérdés
Mondjuk 2000 méteres biztos ható távolsággal.2009. máj. 5. 11:54
1/25 anonim válasza:
Ha nagyot tudsz dobni akkor a lándzsa is tökéletesen megteszi...
3/25 anonim válasza:
Nem lőttem egyikkel sem, nem is értek hozzá, de a Barrett nagyon tetszik, jútúbon néztem videókat több pufkáról is, és hát ő nyert.
5/25 anonim válasza:
Esetleg a Szép-puska.
Magyar mesterlövészek egész szép eredményt szoktak vele elérni versenyeken, ha azt nézed semmi gyakorlással.
6/25 anonim válasza:
Az a lényeg,forgó tolozáras legyen ami már elégé elavult szerkezet de mesterlövész puskába ez a legpontosab mert nincs mozgó alkatrész benne.
Az 50 Cal. puskák mind a Beret meg a Gepárt könyű páncélozot járművekre fejleszteték ki.
És még annyi,hogy 2000 m-re nem lönek a mesterlövészek mert a löszerre nagy hatásal van a szél,páratartalom,stb. és kevés az esély,hogy találni is fog.
De ha többet akarsz megtudni akkor olvas utána Mesterlövész - Wikipédia
8/25 anonim válasza:
Hát én neked az M200-ast ajánlom de azt itt belföldön nemtod megvenni.Ha gyorsan akarsz mesterlövészpuskához jutni és hazafi vagy(a mi termékünket használod nem a kínait)akkor a Dragunov.
9/25 anonim válasza:
Am hogyha a mesterlövész nem válna be:
M60A4
Gatling M134D
vagy ha "kétélű pengét" akarsz :T-72 szép iraki
10/25 A kérdező kommentje:
Barett M107 ?
2010. ápr. 20. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!