Készültök már valamilyen szinten a karácsonyra?
Gondolom ez az első karácsonyi kérdés az ez évi ünneppel kapcsolatban. Ha ez valakit zavar, akkor kérem őt, hogy ne reklamáljon...
Nos, készültök már valahogyan a karácsonyra vagy mikulásnapra? Nézegetitek az újságban a karácsonyi rovatokat? Tervezgetitek, hogy mit kérték/adtok ajándékba?
És a karácsonyi menü tervbe jött már?
Köszönöm a normális válaszokat!
18:44
Nagyon vicces... Gondolom sokkal jobban érzed magad, hogy itt humorizálhattál...
Utolsónak pedig köszi a választ!
Én már nagyon készülök:-P És ne aggódj kedves kérdezp, nem ez az első kérdés...azt szerintem még én tettem fel júliusban, mert már akkor is vártam a karácsonyt:D Imádom a havat és az ünnepeket, nem bírtam magammal..
Én ma voltam ikeába is, megvettük a párommal az összes karácsonyfa díszt tök olcsón. Most megéri bemenni és megvenni szerintem.
Ajándékügyileg: hugomnak már találtam, happy boxból kap két dolgot. A többieknek még nincs...Majd ha bejön az auchanba is, hogy minden polcon karácsonyi témájú tárgyak, szerintem azok közül választok:-)
A karácsonyfánkért novemberben megyünk (180 centis lesz).
20N
Aragog, nyilván műfenyőről beszéltem az imént:-D
20N
Köszönöm a válaszokat! :)
És mindenkinek előre boldog karácsonyt!
Addig is látogatom az ünnepi oldalakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!