Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jobb vagy balkezes vagy? Ill....

Jobb vagy balkezes vagy? Ill. van koztetek olyan aki balos lett vna, es atszoktattak vagy at akartak szoktatni jobbosra?

Figyelt kérdés
En balkezes vok, de jobbal irok mert igy tanitottak. Amugy ezen kivul barmi mast keptelen vok jobbal csinalni.

2011. okt. 23. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Balkezes vagyok, de tudok egy kicsit jobb kézzel is írni.
2012. máj. 6. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A hugom osztálytársa, aki 9 éves, a bal kezével rajzol és a jobbal ír, illetve fordítva. Először megfordult a fejemben, hogy Da Vinci rokona lehet a gyerek (ő tudott egyszerre írni és rajzolni a két kezével), de aztán arra jutottam, hogy valószínűleg át lett szoktatva, ami egyáltalán nem jó, gyerekorvosok tiltják is. Persze mindig voltak/vannak/lesznek ostoba szülők, akik nem hajlandóak tudomásul venni a tényeket...
2012. szept. 23. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Él kétkezes voltam, de inkább balos. Velem is ez volt, de mostmár jobbal is tudok olyan szépen írni mint a többiek, csak máshogy fogom a ceruzát.. De én örülök is nekí mert igy nagyon jól tudok rajzolni, főleg az íveket tudom meghúzni és az apró részleteket. Szóval velem csak jót tettek. 13/f
2012. okt. 11. 09:16
 14/17 anonim válasza:
En balkezes vagyok, de ismerek olyat is, aki atlett szoktatva balrol-jobbra es az tudomasom szerint nem tesz jot. Tovabba azt is olvastam mar, hogy a balkezesek nagy reszenek valojaban lett volna ikertestvere, de valahogy eletkeptelen volt.
2013. szept. 24. 15:14
 15/17 anonim ***** válasza:
A balkezes osztálytársam eredetileg jobbkezes lenne, csak a értelmes nagyanyja átszoktatta, mondván "legyen egy balkezes is a családban". Arról meggyőzni, hogy ez milyen problémákat okozhat, persze nem lehetett begyöpösödött üresfejű nagyikát.
2013. szept. 24. 16:16
 16/17 anonim válasza:

Én is balos voltam még kisebb koromba de a tanárok átszoktattak az írásnál.De még a mai napig sok dolgot megcsinálok bal kézzel amit mások nem tudnak.

:)

2014. febr. 12. 17:44
 17/17 chickenscream válasza:
Engem meg sem próbáltak átszoktatni. Mindenki azt hitte hogy majd milyen rondán fogok írni. Képzelem milyen tágra nyílt a szem e a tanárnak, mikor meglátta az írásomat. És oviban is csak jobbkezes ollók voltak, ennek ellenére (az óvónő szerint) én tudtam a legszebben kivágni formákat a papírból. Az egeret jobbal fogom, ballal valamiért kényelmetlen. Jobb kézzel úgy írok mint egy másodikos xD Jobbról balra nem megy folyékonyan. Fejjel lefelé csak olvasni tudok.
2014. ápr. 5. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!