Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rejtett üzenet a Vodafone...

Rejtett üzenet a Vodafone reklámban?

Figyelt kérdés
[link]

2011. okt. 22. 17:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
nandras én egy szóval se állítottam, hogy hiszek neki csak furák ezek az összefüggések.
2011. okt. 22. 21:00
 12/26 anonim válasza:
100%
szerintem ezt a reklámot direkt gy csinálták. én véguignéztem, bár mikor rámondják Balázsra, hogy ő Lucifer, és mutatják, ahogy a motorj ül... nagyon félelmetes fejet vág...
2011. okt. 22. 21:18
 13/26 anonim ***** válasza:
15%

kedves kérdező!

örülök, hogy nem hiszel ezekben a sületlenségekben, hiszen ilyen "összefüggéseket" akár a micimackóból is le lehet vezetni :)

2011. okt. 22. 22:13
 14/26 A kérdező kommentje:
Na jó most már én is csak nevetek rajta! A Vodafone a sátánizmust akarja tudat alatt beadni nekünk azért ez durva :D Bár tény, hogy jól megcsinálták a videókat az apró részleteket is jól megfigyelték és hatalmas jelentősségel ruházták fel őket! Szerintem jó szórakoztatóak ;)
2011. okt. 22. 22:51
 15/26 anonim ***** válasza:
40%
Én csak azt nem értem, ez az üzenet miért érdeke bárkinek is? Aki érti ezeket a jeleket, az amúgy is tudja, hogy miről van szó, a kívülállókat meg miért akarnák tájékoztatni? Meg egyáltalán ki csinálta ezt a videót? Elvileg csak azok ismerik ezeket a jeleket, akik benne vannak, de nekik meg nem állna érdekükben kiadni ezeket az infókat. Persze ezt úgy írom, hogy tudom, hogy ezt valami unatkozó hülyegyerek csinálta, és az egésznek semmi értelme, de azért ha ettől elvonatkoztatunk egész szórakoztató.
2011. okt. 22. 23:28
 16/26 anonim ***** válasza:
57%

AHa,aha pont ez az. Én azt néztem amit utolsó hogy ennek akkor most mi is a lényege.

Mert azt végül is sehol se mondja mi a lényege? Most égessük fel az összes Vodafone üzletet? vagy tömeges öngyilkosság hogy elkerüljük a sátánt?

Meg ha már vallás "a Sátán legnagyobb trükkje az, hogy elhiteti magáról, nem létezik" akkor simán lehet pont ő a sátán aki a videót csinálja. Épp hogy ezzel akar viszályt szítani. Ja meg igen a 4 lovas amiből aztán csak 3 maradt.

2011. okt. 23. 10:22
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ez a másik, amin sokat mosolyogtam. A HÁROM LÓ jelképezi Az Apokalipszis NÉGY LOVASÁT? Meg a netstickes reklám. Az első három lovas stick, a negyedik lovas felhőló, a maradék két felhőló meg csak dísz.
2011. okt. 23. 11:45
 18/26 anonim válasza:
78%

Oké, én elfogadom, akik azt mondják, hogy ez egy felfújt hülyeség, rendben. De akkor kérdeznék.

Az egész telefon, internet mizériát nézve, miként értelmezitek a jeleneteket??

Mi értelme van annak, hogy mutatja a kezében kitakarva a fejét azt a valamit, mi értelme van, hogy ül egy üres mezőn és hívja a lovakat, mi értelme van, hogy aztán elmenekül a helyszínről, mi értelme van, hogy a végén ül a gépnél és 100 mikrofon lóg felette? Mi értelme van a háttérben állóknak? Miért nem mindegyik bújik a nagy kép mögé? Mi értelme van a nagy képnek? Ha ezt az egészet meg tudjátok magyarázni nekem, hogy egyben az egésznek mi az üzenete, és nem az amit kiszűrtek belőle, akkor elfogadom. Egyébként egy Maggi reklámot ahol a család főz miért nem tudnak ilyen szimbólumrendszer mögé betenni? Talán mert nem véletlen ez a vodafone reklám. Várom a meggyőzést.

2011. dec. 12. 11:02
 19/26 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem az, hogy reklámfogás, főleg hogy itt ez a másik 10 részes akármi, ami még jobban felcsapja a szelet körülötte. Így még nagyobb hírt kap stb. jobban veszik. Ennyi.

Mert, egy óriási hatalommal bíró örült megkomponálta a reklámot hogy jelezze eljövetelét?? Ne röhögtess már, akkor már inkább a reklámszervező bepiált amikor a reklámot készítette, és azt hitte magáról így ittas állapotban, hogy ő a sátán és meghódítja a világot.. hiszen ha részeg vagy minden összejön, kiugrasz a 10.röl? Simán! Túléled! Meg akarod hódítani a világot! Rajta, semmi akadálya!

Egyébként ISMÉTELTEN mi a FA**OMNAK? MI a LÉNYEGE a filmnek? Jön egy hatalom és? Egyáltalán mi a francot tud csinálni? Mindenkit rabszolga sorba állít és ingyen dolgoztat? JAJ várjunk csak de hát ezt már csinálták év századokkal ezelőtt is. Elég ha urva sok pénzed van, mit kezdene a világgal, úgyis fellázadnának, atom- azt kész.

Hova akar már világhatalmat, ha meg is hódítja és az egész világ egy állammá egyessül akkor is szükség lesz pékekre, meg úgy mindenre amire most is, tehát semmi se fog változni. juj de azért már előre rettegek..

2011. dec. 12. 14:28
 20/26 anonim válasza:
91%
Látom, nem sikerült még mindig felfognod a lényegét a reklámnak. Nem szó szerint vett értelemben kell venni, hogy eljön a sátán vagy mittoménmi. Hanem az, hogy az általuk gondolt világképet, viselkedésformát hirdetik. Nyomják az emberbe azt hogy neked jár, megérdemled, vegyél, költsd a pénzed, vegyél fel hitelt mert akkor jól jársz stbstb és ebbe sok ember belement, mert az ilyen mocskos reklámoknak bedőltek. Ez az üzenete az egésznek. Az, hogy egy ilyen undorító burokban adják ezt el, meg még pluszban bicskanyitogató. Ha valaki nekem előáll itt azzal, hogy mit is jelent valójában ez a reklám, a szimbólumrendszere, a jelenetek stb. Akkor hiszek neki, addig azonban ez a feldolgozás teljesen helytálló, annak aki nem csukott szemmel nézi.
2011. dec. 12. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!