Ballagásra mit kaptatok? Ha pénzt akkor mennyit?
Figyelt kérdés
Csak érdekel. :)2009. máj. 3. 14:34
1/8 anonim válasza:
Milyen ballagásra gondolsz? Általános,középiskolás...?
Nekem most lesz az általános. Én mindenkitől olyan csokrot kértem amiben van a pénz.:D Kb. 4-5 embertől kapok ilyet.
Hogy mennyi pénz lesz benne az nekem mindegy. Ha csak egy ezres már annak is örülni fogok. Azért kértem így mert mi általános iskolás ballagásra nem tartunk semmilyen nagy családi evés-ivást. Anyukámmal elmegyek valahova vacsorázni és kész.:)
2/8 anonim válasza:
A középiskolásra gondol, mert az most volt. Én csak jövőre ballagok el, sajnos nálunk nem szokás ajándékot adni ilyen alkalmakra, pedig a pénz mindig jól jön, arra tudod költeni, amire épp szükséged van.
3/8 anonim válasza:
Én kaptam pénzt és meg ajándékot is.Bár ha nem adnak engem az sem zavar.A pénz összegek változóak voltak,elvilág válság van...höh
am 10ezer20ezer,virág,keresztszülőktöl a arany nyaklánc ilyesmi...
4/8 A kérdező kommentje:
igen, elfelejtettem írni a középsulisra gondolok! :) nekem 3napja volt :)
2009. máj. 3. 15:56
5/8 anonim válasza:
Hát én 215ezret kaptam, de azért ennyit, mert mamám a jogsit kifizeti nekem, amit nemsoká el is kezdek.
6/8 anonim válasza:
80 ezer Ft-ot kaptam, de ezt kiegészítik a szüleim egy laptop áráig. Kaptam két nyakláncot, fülbevalót, karkötőt, szép tollat, illetve egy kötvényt. Ja meg persze sok-sok virágot szalagokkal, amin okos és megfontolandó idézetek vannak.
7/8 anonim válasza:
Ezt a laptopot, amiről most is írok ( [link] 40000Ft-ot, meg anyám megígérte, hogy ahogy bírja pénzzel, besegít majd a jogsimba.
8/8 anonim válasza:
A link rossz, a zárójelet a végéről ki kell venni. Bár így sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!