Véleményekett kaphatok?
Sziasztok, a Tibi vagyok.
Szeretek inni (szerintem nem ojan sokat) és szeretek csajokkal flörtölni(elég jól szokott elsűlni). Egyszer egy buliban voltam mikor észrevettem egy dögös csajt (akkor még nem is tartottam csak 3 és fél üveg sörnél). Odamentem hozá. Véletlen odafelé megbotlotam és lerántottam a szexi miniszoknyályát. Ami szerintem vicces volt. Ki is röhögtem egy kicsit de az ép elég volt ahoz, hogy lehánnyam. A hányás a cipőjére ment. Nem is értem hogy történt az egész főleg azt nem hogy ezért egy nagy pofont adott. Pedig szerintem neki is röhögnie kellett volna. Nem is értem. Szerintem nagyon pojénos volt. Szerintetek?
"-Szeretek inni (szerintem nem ojan sokat) és szeretek csajokkal flörtölni(elég jól szokott elsűlni)."-Jajj ha a helyesírási szótárt is szeretnéd...
~
-Szeretek inni (szerintem nem ojan sokat)~ ...-akkor még nem is tartottam csak 3 és fél üveg sörnél...hmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!