Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érettségivel milyen munkát...

Érettségivel milyen munkát kaphatok?

Figyelt kérdés

Nagyon nem vonz az egyetem, egyszerűen nem az én terepem. Ami érdekel azt OKJ-s tanfolyamon lehet megtanulni. Nem szeretnék gazdag lenni, tehát nem probléma hogy nem keresnék vele több száz ezret.

Sima egyetemmel felvesznek valahova?

Gáz ha nem megyek egyetemre?

Kapok munkát felsőfokú végzettség nélkül?

2011. szept. 26. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Maximum utcaseprő vagy kukás lehetsz, esetleg pénztáros aki egész nap áll egy helyben, jobb esetben ül egész életében 60000 forintért, de lehet még oda sem vesznek fel. Ma a diplomás nyelvvizsgás ember alig tud elhelyezkedni nemhogy az érettségis.
2011. szept. 26. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Semmi.

Harmadéves főiskolás vagyok, érettségivel és ecdl-lel a kezemben. 3 éve keresek munkát, de tescon kívül még semmi más nem akadt.

2011. szept. 26. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha olyan OKJ-s képzést tanulsz amire szükség is van akkor kapsz majd munkát. Ha tényleg nem akarsz egyetemre menni felesleges nyúzni magad, mellé ha pár év múlva meggondolod magad, találsz egy olyan egyetemi szakot ami érdekel akkor elment több állami támogatott féléved, mert felvettél valamit, ami nem érdekel.

Viszont mindenképpen mtanulj még valamit, mert egy érettségivel simán semmire sem mész majd!

2011. szept. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!