Felek a sotetben. Mi tortenne ha?
Neha eljatszok magamban veszforgatokonyveket- tudom dilis, pedig van ilyen munka is xD
Lenyeg a lenyeg: felek a sotetben viszont egyedul lakom. Eljatszottam a gondolattal h mit csinalnek ha elmenne az aram. Es az jutott eszembe h a telefonommal vilagitanek es osszeszednek par reklamujsogot amit az uvegasztalon meggyujtanek.
/a gyertya az 1 candelajaval (v lux) vagy mivel nekem tul keves szoval total osszefosnam magam/
A reklamujsagok kb. milyen hofokon egnenek? Lenne valami baja az uvegasztalnak?
Jah es egyeb otleteket is szivesen fogadok ilyen- szamomra " vesz" esetere. :)
Ohm, en konkretan lefagyok a felemtol. Es nagyon ketlem h kimennek az utcara ha sotetbe borulna a lakoovezetem...
Ugh remelem h a magneszaras kapu nem nyilik ki aramszunet eseten... :S nah ezt is jo lenne megtudni holnap a gondnoktol...
A fenycsinalasra inkabb ilyen home made dolog kene...
magneszaras xDxD aztaaaak
Mágnes záras
A reklamujsagok meggyujtasaval garantalt vilagossagot csinalnal, mert percek alatt felgyujtod az egesz lakast vele.
Barataimnal minden szobaban es helysegben, legalabb ket helyen van zseblampa kikeszitve, es a kettobol az egyik nagy teljesitmenyu. Meg a wc-ben is van.
Na ez az h a magneszar az targa nyitva lesz.
Am fura h tok eletkepes vagyok- foleg mivel mondjuk ugy 13 evesen koliba csaptak es azota ha 1,5 evet eltem anyukammal sokat mondok.
Csak a sotetben felek de nagyon. Es tegnap ramtort a para h nehogy aramszunet legyen- gyerekkoromban gyakori volt.
Es mint mondom h "veszforgatokonyvkent" ez jutott eszembe, mert tegnap nem volt nalam elemlampa meg semmi.
Azt hiszem jo h eszembe juttatatok, meg az aramszunet eshetosege is eszembe jutott igy veszek elemlampat, vmi ipari fenyerejut xD
/ am az uvegasztalnak ketlem h megolvadt volna, nem eg az olyan hofokon /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!