Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki az a Morgue 666? Hogy nem...

Ki az a Morgue 666? Hogy nem kapja el a rendőrség?

Figyelt kérdés
Brutálisan gyilkolja a nőket, meg már képeket is mutattak, de ez tényleg igaz?
2009. máj. 1. 12:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

utolsó előtti: ahha, értem :)

utolsó: énis ezen gondolkodtam...biztos az ilyen gyerekeknek a szülei azok a bizonyos "csak magammal törődök" féle emberek..... :S

2009. máj. 2. 18:53
 12/20 anonim ***** válasza:
valószínű, hogy a fotós ismerősének gyereke, rokona, húga, és egy játéknak fogta fel, ahogy én is 12 évesen :)
2009. máj. 2. 19:15
 13/20 A kérdező kommentje:
miért, Te is ezt csináltad??o.O
2009. máj. 2. 19:19
 14/20 anonim ***** válasza:
hát nem tudom.. az a gyerek nem tűnt 12 évesnek, hát azért én a képeket elnézve tuti nem engedtem volna meg az anyuka helyében, hogy ilyen képeket csináljon a gyerekemről..
2009. máj. 2. 19:31
 15/20 anonim ***** válasza:

én írtam, párral előbb, hogy én is csináltam ilyen képeket magamról, némi kecsap segítségével :DD

jó móka, csak a végeredmény elég bizarr, meg félelmetes, de ha ott vagy benne, akár mint gyerek, nem úgy fogod fel, hogy úristen ez olyan mintha megölnének. olyan mint egy filmforgatás.

2009. máj. 2. 22:03
 16/20 A kérdező kommentje:
jaaa, értem:D (a kecsaposnak :P)
2009. máj. 3. 15:17
 17/20 anonim válasza:
Van benne valami hogy kamu az egész!!De nézd meg jobban némelyik képeket,s nézd meg a videot!!!Utána motoszkálni kezd benned hogy mégsem annyira kamu ez az egész!!!!Az elsö video elején lazán magába küldi a narkot-premier plánban- utána is látszik hogy valodi a video!!Nagy a világ,sok elmebeteg rohangál szabadon. . .
2009. máj. 16. 11:52
 18/20 anonim ***** válasza:

azért lássuk be, hogy van különbség hogy a te szavaddal éljek : narkó és egy gyilkosság között.

ne vicceljünk már.

az hogy drogozik, oké real is lehet, de mint mondtam jó pár hozzászólásomban itt, azok megrendezett gyilkolások, kínzások stb.

szerinted a horrorfilmek is igaziak vagy mi?

2009. máj. 16. 12:30
 19/20 anonim ***** válasza:

na utánanéztem ennek a dolognak (én vagyok a ketchupos:DDD)

régebben volt egy horrorfilmekkel foglalkozó újság, amit mindig megvettem, és van benne egy interjú a képek, és a filmek készítőjével, Morgue666-tal, alias Rémy Couture-val.

Bemásolom neked az interjú egy részletét :)

Amit csinál horror artnak hívják (ahogy én írtam, ezek megrendezett haláljelenetek).

-Mikor jutott eszedbe, hogy ezzel a fajta művészettel foglalkozz?

-Először csak a saját magam szórakoztatásából kezdtem.A festékszórópisztolyt már évek óta használtam, és úgy döntöttem megpróbálok sminkeket is készíteni.

-Mennyi idő alatt készül el egy "holttest"?

-Általában kb 2 óráig tart elkészíteni egy holttestet, ez attól függ, hogy mennyi festéket kell használnom.

-Milyen a kapcsolatod a nőkkel?

-Szerintem normális kapcsolatom van a női nemmel.Nem vagyok az a típus, aki kihasználja őket.Amit látsz a képeimen, az teljesen más, mint a való élet.

-Talán fura a kérdés, de miért csak lányok kerülnek az áldozat szerepkörébe?

-Ezt könnyű megmagyarázni. Engem régóta érdekelnek a sorozatgyilkosok.Erről is szól a Morgue666, amolyan sorozatgyilkos naplója.Ha megnézed a történelem sorozatgyilkosainak áldozatait, majdnem mind nők voltak. A legtöbb sorozatgyilkos, aki férfiakat gyilkolt, szinte kivétel nélkül homoszexuális volt, és az áldozataik fiatal srácok voltak. Pl.: Gacy, Dahmer stb.

-A modellek ismerősök, vagy hirdetés útján találsz rájuk? Ők jelentkeznek?

-Mind a három. A legtöbben a barátaim, de vannak hirdetéseim az Interneten, és gyakran a lányok jelentkeznek be hozzám.

2009. máj. 16. 14:30
 20/20 A kérdező kommentje:

jájjj akkor már értem ;) (akkor az egyik ismerősömet lekell nyugtatni, mert olyanokat mond, hogy "de jó lenne, ha Morgue feltámadna, és minden nőt meggyilkolna" stbstb.)

Köszi az infot, és hogy utánanéztél nekem :D

2009. máj. 16. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!