Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki az a Morgue 666? Hogy nem...

Ki az a Morgue 666? Hogy nem kapja el a rendőrség?

Figyelt kérdés
Brutálisan gyilkolja a nőket, meg már képeket is mutattak, de ez tényleg igaz?
2009. máj. 1. 12:37
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
és miért csinálja ezt??
2009. máj. 1. 12:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
nem igaz.. szerinted ha azok a képek igaziak lennének, nem lenne ismertebb és nem keresné mindenki szarrá? (mellesleg nem személyről van..)
2009. máj. 1. 12:57
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
*nem személyről van szó.. no ez lemaradt.:D
2009. máj. 1. 13:04
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

haláljeleneteknek hívják az ilyesmit. jó móka bekenni magad piros folyadékkal(vér), meg stb, lefényképezni, és megláthatod milyen "szép" lennél halottan :D

bizarr, de érdekes, és jó dolgokat lehet kihozni belőle

2009. máj. 1. 13:39
 5/20 A kérdező kommentje:

huhhh....o.O

biztos elmebeteg vagy valami ilyesmi xD pff.... egy biztos, hogy elég undorító:S

2009. máj. 1. 15:11
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom... volt egy film, a címe: Farkasvér ,abban csinált ilyet két csajszi, na amikor ezt megnéztem (12 éves voltam), én is csináltam pár ilyesmi képet magamról, sok ketchuppal, meg minden hülyeséggel:D

jó poén volt, meg érdekes képek születtek, de ennyi.

2009. máj. 1. 16:16
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

amúgy ezen az oldalon van ez a Morgue666, és igen ezek beállított képek, nem mondod komolyan, hogy elhitted hogy igazi? :) nem semmik különben.

2009. máj. 1. 16:18
 8/20 A kérdező kommentje:

a kecsapos dolog jó lehetett xD

de amugy igen elhittem, mert eléggé élethű.... és ezt nem tiltja a törvény, hogy vaalki ilyet csináljon??o.O

2009. máj. 1. 22:52
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

miért tiltaná, ez olyan mint egy film, megrendezett.

a horrorfilmeket sem tiltja a törvény :)

2009. máj. 2. 11:04
 10/20 anonim ***** válasza:
én egyszer hallottam erről (vagyis láttam egy bizonyos kidnapping fotósorozatot) és arra aztmondták,hogy valódi képek.. stb.. egy gyereket így bevonni egy ilyen véres fotózásaba? ki az az anyuka aki ezt megengedi? :/
2009. máj. 2. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!