Melyek szerintetek a tipikus német dolgok?
Tehát mi jut eszedbe először Németországról? Sörön kívül?
Egy kb 20 perces zenés-táncos-mindenes előadást kell csinálnia az osztálynak erről az országról, olyan dolgokkal teletűzdelve, amik tipikus NÉMET dolgok..
Foci, Forma 1, fehér virsli, Bach, Beethoven, német operaházak,
hasonló ruhában, hasonló táncok
Istenként tisztelik a németek a kiváló sportembereiket, a Forma 1-et és az autókat imádják, ez nem véletlen, ugye BMW, Merci, Porsche, Audi, VW... :) A sört vedelik és meg sem árt nekik, szeretik a márkás cuccokat, adidas, Puma, Nike. A kolbász mustárral vagy savanyúkáposztáva (bratwurst mit sauerkraut) töménytelen mennyiségben jöhet nekik. :D Én szerettem Németországban tartózkodni. :)
Az autódat (ha mondjuk van egy szép VW-d vagy BMW-d) akkor nem irigykednek meg megkarcolják, mint Magyarországon, ha leparkolsz, hanem odajönnek megdícsérni és érdeklődni, megnézni. Akárki akármit mond, nekem pozitív élményim voltak kint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!