Az alábbi esetben mit tennétek a helyemben?
Vidéken vettem ajándékba páromnak egy őszi kabátot. Kicsi lett. Itt Bp-n pedig blokkal együtt kicseréltem eggyel nagyobbra. A barátom ezt is kicsinek találta, mehettem vissza az üzletbe megint kicserélni, otthon próbálás után minden okés. Blokkot szépen kidobtam, másnap reggel meg mikor párom felvenné a kabátját szólt, hogy a boltosok benne hagyták a kemény etikettet..
Vissza lehet ilyenesetben vinni az üzletbe blokk nélkül, hogy szeggyék le róla? Vagy a biztonságiak lopással fognak meggyanusítani? Valahogy le lehet otthon szedni azt a szürke bigyulát?
Necces...
Ha van kamera vissza tudják nézni, hogy elvitted, nem "elloptad"..
És egy kabáttal nagyon nehezen lehet úgy kisétálni, hogy ne vegyék észre(kicsit nagy ahhoz..)
Szerintem mindenképpen próbáld meg kikotorni a blokkot, gumikesztyűvel vagy valami, mert az a biztos..
...ha ez most történt(tegnapelőtt és tegnap-mondjuk), ha már K.O. rá van halmozva egy csomó szemét, akkor meg mondd el a boltba az egész sztorit,(hogy volt két csere, és mivel az utolsó végre megfelelt méretben, ki is dobtad a blokkot), de ez az izé meg rajta maradt...
Szerintem nem kéne problémázniuk, + a cserés cuccoknál elő is fordulhat...
.. rajtamaradt és csak másnap vettétek észre.
Valahogy így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!