Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor fog esni a hó?

Mikor fog esni a hó?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 12:30
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Én már várom de szerintem most már csak hetek vagy napok kérdéseee.*-* :DDDDDDD Imádom a hó esést de a tavaszt is meg a nyárt iis.:D
2011. nov. 16. 19:22
 22/25 anonim ***** válasza:
előző: *hóesést ,*nyarat.;))))
2012. dec. 1. 16:01
 23/25 anonim ***** válasza:

Én viszont nem szeretem, mert kerékpárosként megnehezíti a közlekedést. :(

Amúgy szerintem a jövőhéten már fog esni, vagyis költhetek tömegközlekedésre, ha nem akarok nagyot taknyolni.

2012. dec. 1. 17:14
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 Jó, a biciklizést valóban gátolja, de nektek ott van az év 3/4 része, nekünk is kijár egy pár hónap a jóból (hóból) :)
2012. dec. 1. 23:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem viszont nincs pénzem tömegközlekedésre, ezért járnék biciklivel. Tehát hó essen karácsonykor, akkor én sem dolgozom, aztán olvadjon el az utakról. (A hegyekben, dombokon tőlem maradhat, de az utak, azok legyenek szárazak, és ne a környezetkárosító sózástól! Tudom, sokat kérek.)
2012. dec. 2. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!