Mikor fog esni a hó?
"utálom a havat! :/
inkább lenne egész évben kellemes 25-28 fok! :)"
Mélységesen egyet értek! Utálok havat lapátolni, csúszkálni azok előtt, akik lusták ezt megtenni, átázik a nadrágom, a kesztyűm, a cipőm, lefagy a lábam. Én azt szeretem, amikor elég egy póló, egy rövidnadrág meg egy papucs.
Mert jól néz ki a hó a képeken meg a filmekben, meg bentről a szobából, de kinn dolgozni, egész nap a hóban nem egy leányálom.
Kérdésre: Mikor? Remélem jó soká! Essen Szentestén, tartson ki Karácsony másnapjáig, aztán olvadjon el, és jöjjön a tavasz!
én szeretem a hideget.. nemis imádom, és tudom h sok embernek pl. időseknek kellemetlen, de utálom ha eltakarítják. szeretek a hóban gázolni, és azt is ha lefagy mindenem. a meleget viszont egyszerűen nem birom, rosszul vagyok ha egy kicsit is melegebb mint a normális(23-24 °C)
megértem ha valaki nem szereti csak nem tudom elképzelni hogy az hogyan lehetséges :D
még nem esik a hó de a hideg már el látogatott hozzánk :SS
Itt az ősz :(
i ♥ summer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!