Az Alien fiú vagy lány név? Adnátok a gyereketeknek? Magyar eredetű?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 12:42
11/59 anonim válasza:
Nem adnék ilyen nevet neki,mert szánalmasnak tartom ha egy szülő így akar kicseszni a gyermekével.
Amúgy meg utána néztem. Az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónevek jegyzékében nem szerepel ilyen név,vagyis nem adható.
12/59 anonim válasza:
ma 12.48-as vagyok
Elián név van ami fiú név..de ez mégsem Alien..Nem ugyanaz
13/59 anonim válasza:
Te nem láttad az Alien a predátor filmet?Ennyi!!
14/59 anonim válasza:
ma 12:50
Alien a predator?????Te is nagyon keversz valamit..
15/59 anonim válasza:
Igen, szerintem kifejezetten lány név, ha lányom lesz, őt Aliennek fogják hívni, ha pedig lesz mellé egy fiam is, ő meg Predator lesz :)
16/59 anonim válasza:
Lakatos Alien? Kolompár Alien?Raffael Alien?
17/59 Hungy válasza:
Az Alien nem magyar eredetű, ezért nem adható a gyereknek. Javaslom, hogy magyarosítsd Földönkívülire. Ugye mennyivel jobban hangzik?
Kovács Földönkívüli. :-)
19/59 anonim válasza:
Az ifjabbak kedvéért:
Alien 1 : A nyolcadik utas a halál;
Alien 2 : A bolygó neve halál;
Alien 3 - 5 /kb ennyi volt, de ezeket már nem néztem/;
És csak ezek után jött az Alien vs. Predator 1 ,2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!