Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Menjek lefeküdni? Mit mondtok?...

Menjek lefeküdni? Mit mondtok? Én nem hiszek anyumank, pedig ő azt mondja kellene

Figyelt kérdés

Anyukám azt mondja jó volna, de én nem hiszek neki :))

Hisz még nem vagyok álmos, megjegyzem itt nálunk 22:13

De nem hiszek anyunak :)) Nem fekszem le :)) Attl függ mit mondtok, persze várom a válaszokat és ezzel fog telni az idõ =))

2009. ápr. 28. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

hol laksz te, hogy 1 órával késöbb van?

amugy szerintem ne menj aludni

2009. ápr. 28. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

higgy anyunak!

első paragrafus: anyának mindig igaza van.

második paragrafus: ha esetleg mégsem lenne igaza, az első paragrafus lép érvénybe, miszerint mindig igaza van:)

3/9 anonim ***** válasza:
100%
igaza van anyukádnak, hallom hogy fütyül a pizsi. jó éjt
 4/9 A kérdező kommentje:

Erdélyország az én hazám :D

De nem na nektek sem fogadok szót :)) Felesleges, hogy lefeküdjek hisz úgysem alszom el még egy jó ideig (ittam ma cola-t nagy mennyiségben és meg is szoktam hogy késõbb megyek)

De ha elküldtök megyek, de azt ne tegyétek :(

2009. ápr. 28. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt ajánlom, aludj, jobb kipihenten.
2009. ápr. 28. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Erdély jó hely én is szeretem.Főleg Farkaslakát.De anyura ott sem árt hallgatni. .)
2009. ápr. 28. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy, de menj szépen csicsikába! És tudod miért? Mert egy kicsi lánynak 7-8 órát kell aludnia legalább. Reggel szépen, pihenten kellene ébredned és a líceumba menned. Légy jó kislány!
2009. ápr. 28. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Légy lázadó! NE FEKÜDJ LE!Mert reggel gondolj bele milyen jó érzés,mikor olyan vagy ,mint a kemotoxos légy. =D Bár szntem már alszol szal hiába bíztatlak. xD
2009. ápr. 28. 23:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Mostmár reggel van, 7 óra, lassan suliba megyek

Az este 11 óra 10 perckor ágyba voltam :D

De ma nem fogok lefeküdni :))

2009. ápr. 29. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!