Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szívassak meg valakit?

Hogyan szívassak meg valakit?

Figyelt kérdés

Hali!

Az a lényeg, hogy van egy gyerek, aki haveromnak nevezte magát, sok mindent kért tőle amiket én megadtam, és most, hogy valamit nem tudtam már egyből nem a barátom. Vagyis eddig teljes egészében kihasznált. Eléggé sokkol, és eléggé felidegesített. Miközben én egyedül maradtam, ő tök jól elvan mindenkivel. Ezt persze nem várom el, hogy megértsétek, ti mint külső szemlélők azt látjátok, hogy mekkora szemét vagyok ÉN. Azt akarom kérdezni, hogy tudna-e nekem valaki valami bosszúállást mondani. Egy szívatást amivel megfizethetnék neki. Nem olyanra gondolok, hogy elcsússzon banánhéjon, de nem is olyanra amibe belehal. Nekem az ilyenekhez nincs fantáziám, mert eddig én még nem csesztem ki senkivel.

Tudom, hogy nem szép dolog ez, és lehet hogy nem is enyhítene rajtam, de félek mással is ezt fogja tenni, vagy már tett is...

2009. ápr. 28. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:

max. esetleg ha bűntudatot keltessz benne :)

beszélj a fejével.

2009. ápr. 28. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha megvan a mobilszáma, sok mindent tehetsz...

pl. melegek chat szobájában,sokan felhivnának valakit aki ajánlkozik...

2009. ápr. 28. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
46%

mondd el a legjobb bnődnek,segíteni fog neked!(:

Egyébként pl. ha megvan a száma,rejtettbe hívd fel és szivasd meg...pl.:

Te:Halló!Kivel beszélek?

Ő: ...vagyok.

Te:Értem,pont Önt keresem.

Ő:Miben segíthetek?

Te:Bejelentést kaptunk a lakóktól,hogy rongálja a környéket:a ...utcából és a ....utcából érkezett bejelntés,hogy gyújtogat,szemetel.Ha mégegyszer ilyet csinál,be kell vinnünk a rendőrségre.

Ő:Én nem csináltam semmi rosszat,nem az a típus vagyok,aki ilyenek csinál.Szabad megtudnom,hogy kivel is beszélek?

Te:Nem adhatom ki a nevemet,a rendőrségen dolgozom.Tehát figyelmeztettem,hogyha mégegy bejentést kapunk be kell hívnunk a rendőrségre és csak a szüleid vihetnek el,miután megbeszéltük a dolgokat a szüleiddel is.

Ő:Nézze nem tudom honnan vette,hogy gyújtogatok,sőt azt sem tudom ki jelentett be,mindenesetre hülyeségnek tartom,hogy bejelentés alapján felhívnak miközben nem is csináltam semmit.

Te:Én ezt a bejelentést kaptam,hogy xy(ahogy hívják)rongált,ezt a számot adták meg,amin most hívtam.

Ezen tuti megfog lepődni,a lényeg,hogy változtasd el a hangod,hogy ne bukj le!(:

Sok sikert!

14/L

2009. ápr. 28. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!