Mennyit alszotok egy nap?
Figyelt kérdés
közvélemény-kutatás:)
Én hétközben kb.4-5 órát,hétvégén ha tudok akkor dupla annyit.
F/20
2009. ápr. 27. 16:42
1/22 anonim válasza:
Éjfél,egy óra körül kerülök ágyba, hétkor kelek. Szerintem untig elég. Legalábbis neekm. Ráadásul ahogy kinyílik szemem ( van hogy öt órakor) rögtön fel kell kelnem, én nem bírok lustálkodni.
2/22 anonim válasza:
Kb. 7-et, de majd belehalok, mert mindig is 9 volt az igényem. Baba mellett max annyi jut, vagy kevesebb. Sosem pihenem ki magam :-(
3/22 anonim válasza:
átlagosan olyan 7 órát,bár van hogy nem tudok elaludni. ez,hogy 5 napon át ennyit tudok aludni,annyira kifáraszt hogy hétvégén kapásból alszok vagy 10-11 órát:D
4/22 anonim válasza:
Van, hogy 15-öt, vagy, hogy négyet. Teljesen kiszámíthatatlan...
5/22 anonim válasza:
Baba mellett 5-6 órát szakaszokban (nem alszom vissza reggel sem, miután elmegy a párom dolgozni). Hétvégén max 6-7 órát, szintén szakaszokban.
6/22 anonim válasza:
7-8 órát általában, de van, hogy kevesebb is elég, van, hogy több is kevés. :)
7/22 anonim válasza:
Hétközben 8 órát alszom, hétvégén kb. 10-et. A 10 minden esetben kellene a szervezetemnek, de annyira korán nem tudok lefeküdni :(
13/L
9/22 anonim válasza:
hétköznap kb.8óra,de mostanában kevesebb mert nehezen tudok elaludni,hajnalban meg már a madarak csiripelnek:S
hétvégén 10-11órát:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!