Ha eléd állna egy jótündér, Isten, földönkívüli, vagy valamilyen más mindenható/tudó lény, és azt mondaná, te lettél kiválasztva az emberiségből, hogy három kérdésre, bármire választ adjon neked, de csak háromra, mit kérdeznél?
Nekem a három kérdésem a következő volna:
- Hogyan lehet végtelen a tér és az idő, illetve ha nem végtelen, hol van az idő kezdete, hol a tér vége; és mi volt az idő kezdete előtt, mi van a tér vége után?
- Miért és milyen módon alakultak ki a Földön élettelen anyagok összeállásából élő, gondolkodó lények?
- Miből lett a Világegyetem (az összes bolygó, üstökös, csillag, feketelyuk, stb.), és miért?
"Isten, földönkívüli, vagy valamilyen más mindenható/tudó lény,"
Egy mindenható/tudó lény (per definitionem) isten.
Ráadásul ha eléd áll, akkor a második és harmadik kérdésed nagyjából felesleges is.
1. Milyen államforma, gazdasági modell garantálja a maximális jólétet, és a legkevesebb szenvedést?
2. Hogyan lehet a halálos betegségeket végleg kiküszöbölni?
3. A "mi az élet értelme" kérdésnek van-e értelme?
1. Son goku legyek és át tud jak változni SSJ4-es szintig.
2. Vegeta bolygó.
3. 18.5 milliárd saiyen népességgel.
:D:D:D:D:D:D:D:D
1. Ki a f**z vagy??
2. Hogy kerultel a haloszobamba?
3. Hol es hogy foghatom ki a kivansag teljesito aranyhalat?
Amugy nem😂😂
1.) Mi az élet értelme, kiemelten az enyémé?
2.) Mi van az életen túl, avagy születés előtt és halál után?
3.) Miert vagyok kivalasztott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!