Edward Cullen ® kérdése:
Miért van az, hogy minél többet tudok a világról annál reménytelenebb és ellenszenvesebb lesz?
Figyelt kérdés
Ez nem azért van mert tapasztalatlan vagyok és első kézből találkozok ismeretlen problémákkal. Semmi köze ehhez. Semmi köze ahhoz sem ,h ezen mindenki átesik. Mert biztos ,hogy nem. Valahogy mindig volt 1 képességem ,hogy megértettem a dolgok működését. Ami másnak zavaros az nekem kristály tiszta volt. Előítéletektől mentesen vagyok képes szemlélni a világot. Érzem ,hogy ez egy erkölcsileg és szellemileg nagyon romlott hely. Nos nem tudom ,hogy ki a felelős érte. De nagyon idegesít. Miért ködösítik el a valóságot, és miért akarják ,hogy tudatlanságban éljünk?2011. szept. 29. 17:13
11/11 A kérdező kommentje:
Nem olvastam. De most nagyon kíváncsivá tettél. Elolvastam az előbb a könyvek rövid tartalmát. Roppant érdekes. Úgy terveztem ,h Freud-nak ülök neki. De előtte ezeket a könyveket mindenképpen elovlasom. Köszönöm :) Örülök ,hogy vannak itt GYK-n ilyen értelmes és tájékozott emberek.
Szép Estét! :)
2011. szept. 29. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!