Mi lehet a baja? Miért viselkedik így? Ugye nem valami komoly?
Tök rendes tőled, hogy érdekel a sorsa, nem nézel át rajta.
Hátha kiderül vmi, ha többször is beszélgetsz vele. Nyilván nem azzal kezdi senki, h ilyen és ilyen problémái vannak, de biztosan jól esik neki, ha kíváncsi vagy rá. Nem túl jellemző manapság, főleg, ha vmi baj van az emberrel, inkább elkerülik.
Egyedül lakik amúgy?
Kerüld el, jó messze. Veszélyes is lehet.
aki lövi magát az nem szokott hallucinálni, hanem egyfajta euforiát érez. Ez a nő valószínűleg skizofrén.
Olyasmi ez az egész mint egy hibás program. Valamilyen ösztön, vagy érzelem túlcsap a lélekben és egy olyan körbe kerül amiből nem tud kitörni. Akár még az álmokat is elő tudják csalni annyira koncentrálnak. Mert az agy mindenre képes (hallucináció) De szerintem aki ennyire be tud kattanni valamitől az egyébként sem lehet okés. Hány éves vagy? Ha fiatal, akkor főleg kerüld el. Ha már felnőtt vagy, megpróbálhatsz segíteni rajta, de nem ajánlom.
Amit tehetsz, az az, h közös programokra hívod. Stb, és talán visszatér a társadalomba. Megpróbálhatsz mindent. De ne lepődj meg azon h pl kettesben sétáltok, látod rajta a szorongást és egyszer csak mondjuk belök az autók közé. V megkésel. Bármi.
Elkerülni nem nagyon tudom, egy panelban lakunk, de szerintem nem veszélyes annyira, nem tudom róla elképzelni, hogy belökne az autók közé, vagy megkéselne.
22:04-nek üzenem: nem játszom vele, én tényleg sajnálom és segíteni szeretnék neki.
22:12-nek: 17 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!