Ez most mi a ValóVilág5-ben?
több pénz és több izgalom
És akik bent vannak dolgozzanak is meg a főnyereményért és a kajáért amit ingyen kapnak ami jórészt a mi (szavazó) pénzünk van benne. És ugye így a bent lakók majd azon fognak agyalni hogy hogyan győzzenek meg minket arról hogy benntartsuk majd őket.
másrészt meg most beállt egy recesszió a tévéadó szolgáltatóknál, mely miatt most amúgy a TV2 a 400 alkalmazottjából kb 100-150 -et elküld, s megszűntetik a saját műsoraik jó részét. De írták hogy ez kihatott az Rtl klubra is, ígyhát a kreatív tervezőknek kevesebb pénz jut, meg úgy amúgy mindenre..
Így érthető hogy a lakosságra számítanak mint áthidaló megoldás. pééénzzzt!
Amit felettem irtak jah
Meg mert mar most bena a forgatokonyvuk.
Az elozobol nem sok max 6-7 reszt lattam es eldontottem h megnezem a mostanit.
Nem tudom h tenyleg igaza volt a szociologus/pszichologus tanaromnak amikor azt mondta burkoltan h en "atlatok az embereken, jol megfigyelem a reakcioikat" de nem tom ti hogy vagytok vele engem annyira zavar ez a mu jatek! Allandoan mestersegesen generalva van a cselekmeny...
Es ez alatt nem arra gondoloo h Lilu bejelnt valamit, hanem a parbeszedek nem jol lettek megirva! Maskor ugyesebben az iroknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!