Osztályozó írásbeli vizsgára matrózblúzba kell
mennem?
Figyelt kérdés
Holnap lesz angol írásbeli vizsgám. De igazából ilyen "családias" hangulatban az első órában zavarjuk le, így nem tudom hogy most ki kell e öltöznöm vagy nem:D
Múlt héten mondta a tanárom hogy csinálhatom az osztályozó vizsgát akár jövő héten is, szóval így az egész szervezés elég spontán. Ezért nem tudom hogy húzzak e matrózblúzt vagy ne.
2011. szept. 26. 21:00
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha csak egy órai dolgozat,és te egyedül irod egy órán,miközben a többiek a tanárral tanulnak,akkor felesleges.
Ha formális kereteket adnak neki,tehát 25 ember írja(most csak mondtam egy számot),és mondjuk felvételiíze van(tehát aznap nincs tanítás,és csak ez a vizsga a "dolgotok") akkor viszont öltözz ki.
2011. szept. 26. 21:07
2/8 A kérdező kommentje:
2en leszünk bent,én, és egy másik osztályozó vizsgát tévő ember, és elvileg 5 fős vizsgabizottság lesz( bár írásbelin nem tudom miért)
2011. szept. 26. 21:09
3/8 anonim válasza:
Írásbelire szerintem felesleges, szóbelire viszont már úgy illik. (Mondjuk azzal semmit nem veszthetsz, ha abban mész, max. viszel csereruhát is.)
2011. szept. 26. 21:12
4/8 anonim válasza:
Írásbelin én se értem,ott bőven elég lenne 1,max.2 tanár(ha nem 2-en írnátok,hanem 32-en).
Nem lehet,hogy lesz szóbeli vizsga is,akár csak annyi erejéig,hogy belekérdeznek ebbe-abba amit leírtál?
2011. szept. 26. 21:12
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, szóbeli az holnap lesz, külön. Szerintetek az jó ha húzok egy farmert, meg matrózblúzt? akkor ki is öltözök meg nem is:D
2011. szept. 26. 21:13
6/8 anonim válasza:
"Szerintetek az jó ha húzok egy farmert, meg matrózblúzt? akkor ki is öltözök meg nem is:D" Na ezt szerintem semmiképp ne. Akkor inkább vegyél fel egy inget, az egyszerre elegáns és laza is.
2011. szept. 26. 21:15
7/8 anonim válasza:
Egyébként ez, hogy mennyire várják el, nagyban függ a tanároktól is. Jobb biztosra menni, nehogy kifogj valami olyan idiótát, aki hazaküld átöltözni.
2011. szept. 26. 21:16
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, reméljük elégedettek lesznek mind a kinézetemmel mind a teljesítménnyel:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!