Val. Aki tud segíteni, hol alhatnék?
Figyelt kérdés
NEM TUDOK HOL ALUDNI, ÉS ROHADT HIDEG VAN KINT. Nincs időm kifejteni a dolgokat, 16 éves lány vagyok, tökéletesen ártalmatlan, csak kicseszett velem az élet, szívesen elmesélek mindent csak nem itt, mert sietnem kell... Aki tud segíteni bármiben bárhogy az írjon priviben vagy blablabla@zumzum.hu mert törölni fogják a kérdést :(((2011. szept. 25. 21:12
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a felajánlást, majd legközelebb :)
Egy kocsmában üldögéltem fél ötig és beszélgettem egy emberkével :D Nem is volt rossz csak k*rvafáradt vagyok
2011. szept. 26. 06:39
13/18 anonim válasza:
és miért kellet elmenned otthonról?
amúgy szívesen
14/18 A kérdező kommentje:
Ma is el kell XD Mert állami gondozásban vagyok szökésben, és anyám fél hogy kijönnek a rendőrök, ezért éjszakára újabban kirak (kicsit pszichotikus szegényke). Egyszerűen nem bírom neki megmagyarázni, hogy 1: nem jönnek, 2: ha jönnek, jönnek nappal is, 3: ha akármelyik napszakban jönnek is, neki semmi baja nem lesz attól, hogy itt találnak, mert csak simán köröznek, nem elfogató parancs van ellenem... Csak a bűnözők rejtegetése bűncselekmény, az nem, hogy én a kóterből vissza"szökök" a saját anyámhoz, a saját állandó lakcímemre (az intézet csak az átmeneti). De ragaszkodik a dologhoz, meggyőzhetetlen :S
2011. szept. 26. 14:34
15/18 anonim válasza:
őőő, érdekes... hát hajrá, aludj napközben, éjszaka meg kocsmázz. És meddig megy majd ez így?
16/18 anonim válasza:
ú :S hát ez nem jó, de nem értem anyukád. szerintem épp az hogy nappal jönnének érted nem pedig este.
na mindegy, az ajánlat még mindig áll! :D ha van valami privizz.
17/18 A kérdező kommentje:
Hát nem értem én sem, szerintem saját magán kívül senki.
Küldtem privit^^
2011. szept. 26. 19:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!