Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Val. Aki tud segíteni, hol...

Val. Aki tud segíteni, hol alhatnék?

Figyelt kérdés
NEM TUDOK HOL ALUDNI, ÉS ROHADT HIDEG VAN KINT. Nincs időm kifejteni a dolgokat, 16 éves lány vagyok, tökéletesen ártalmatlan, csak kicseszett velem az élet, szívesen elmesélek mindent csak nem itt, mert sietnem kell... Aki tud segíteni bármiben bárhogy az írjon priviben vagy blablabla@zumzum.hu mert törölni fogják a kérdést :(((
2011. szept. 25. 21:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%

ha éppen kint vagy, akk h a fenébe van neted, h ide tudsz írni?

am a kutyusomnak termo-béléses a háza, ha érdekel privi =)

2011. szept. 25. 21:18
 2/18 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy nem kint vagyok, hanem anyámnál, csak nem maradhatok itt.
2011. szept. 25. 21:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
havernál esetleg, szólj vmelyik havernal, első válaszoló vok, bocs a taplóságért, tudom milyen helyzet, megértelek =/
2011. szept. 25. 21:22
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el valami szórakozóhelyre, innod se kell meg semmi, de azok nyitva vannak reggelig és kevés az esély hogy bajod essen.
2011. szept. 25. 21:22
 5/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy senkinél nem tudok, már végigkérdezgettem mindenkit... :( Végső kínomban írtam ide, amúgy nem nagyon számítok rá, hogy bárki tudna segíteni, de a remény hal meg utoljára. Áhh elegemvan
2011. szept. 25. 21:23
 6/18 A kérdező kommentje:
Például hova? Budapesti vagyok, de pénzem nincs..
2011. szept. 25. 21:24
 7/18 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg vannak McDonaldsok amik éjjel nappal nyitva vannak, bár nem tudom hol laksz, meg hogy hagynak-e ott bent ücsörögni. De sok hely van ami nyitva van egész éjszaka, inkább oda menj és ne aludj minthogy valami vadidegennel elmenj...
2011. szept. 25. 21:24
 8/18 anonim ***** válasza:
ez kamu
2011. szept. 25. 21:39
 9/18 A kérdező kommentje:
Bár kamu lenne
2011. szept. 25. 21:54
 10/18 anonim ***** válasza:
gyere hozzám! :D habár már nem hinném hogy otthon ott vagy..
2011. szept. 25. 23:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!