Simson s51, miért nem indul?
Figyelt kérdés
a motornál van szikra, kap anyagot, benzines a gyertya, 2 napja gondolkodunk mi lehet a baj, dugó, gyűrű tökéletes rajta, nem kotyog semmi, és nem indul, se tolásra, se rúgásra, semmi, mi lehet a baj?2011. szept. 22. 22:04
1/4 anonim válasza:
A levegővel lesz a gond, ha a gyújtás jól be van állítva
2/4 anonim válasza:
olyan is lehet hogy a szikra nem megfelelő,vagy a kalapács van eltolódva,lehet farsot szív,vagy a gyertyával van gond,lehet gyújtás is akár.....
3/4 anonim válasza:
szedjétek le a karbit ,pucoljátok ki rendesen...
Én is ezzel szenvedek csak robogóval..meg egy mzvel...
A legnagyobb ge ciség mikor van benzin van szikr acsak durr nincsen...sok minden oka lehet a dolgoknak...pl
a gyertya már nem jó,másikat bele,sok benzint kaphat mert fenn akad az úszó,kiég a trafó ilyenkor ad szikrát csak gyujtás alatt nem elég erős,ha tele van a forgattyúsházad nyálall azaz a kipufogón jön ki akkor az a baj hogy tele van és nincs elősűrítésed és akkor azért nem indul ilyenkor sokat kell üresen gyertya nélkül rugdosni,lehet a gond a gyujtás beállítással is ,
remélem nem hagytam ki semmit...
Majd írjátok meg ,hogy mire jutottatok és hogy mi volt a probléma...
(szerintem csak az úszó a karbiban...)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ezek közül mindent meg probáltunk, kivéve a gyertya nélküli rugdosást lehet az a gond, köszönöm :))!!
2011. szept. 23. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!