Szerintetek mennyit kell várjak, hogy elkezhessek sportolni?
16/fiu vok...
És cigizek, már 1 éve. Most ha leraknám a cigit, mennyit kéne várjak hogy elkezdhessek sportolni??? Mert most probálltam, sportolgatni, meg úgymond gyúrni, és nagyon de nagyon hamar kifáradok, meg keveset birom. Ez kb 20 perc körül van. És őszintén nem vagyok egy sportos alkat, meg régen nem igazán sportoltam, csak időnként. De most tervemben van elkezdeni. És mennyit kell várjak miután leraktam a cigit??? Gondolom éppen kell várni, még kicsit meg tisztul a tüdőm, hogy jobban birjam a sportot. De mégis mennyi ez az idő??? Vagy nem is kéne várjak, csak direkt sportoljak, és közbe mindig jobban fogom birni, miközben tisztul a tüdőm??? Vagy hogy van ez???
Kérlek ne olyan válaszokat irjatok, hogy ne cigizz, meg minek cigizel...stb...
Már bánom hogy rászoktam:( ...de most megprobállok leállni vele, és többnyire sikerülni is fog, mert nagy a türőképességem, meg az akartom.
Ségitsetek :( Köszönöm előre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!