Pályakezdőnek számítok?
Sziasztok! 27 éves vagyok, néhány hónapja abbahagytam a sulit, mert elfogyott az erre szánt pénzem (később még szeretném folytatni, de ez a kérdés szempontjából nem is érdekes), és regisztráltam magam a munkaügyi központban. 10 évig dolgoztam a suli mellett diákmunkásként, de az ugye nem számít rendes állásnak. A saját értelmezésem szerint pályakezdő vagyok, hiszen még nem volt rendes állásom... ám a munkaügyi központban azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem pályakezdőként, hanem csak simán álláskeresőként regisztrálnak, mert elmúltam 25 éves. Ez azért érdekes, mert hallani ilyesmiről, hogy pályakezdő orvos, meg hasonlók, viszont, ha azt vesszük, hogy egy orvos 14+ félévet jár iskolába, tehát 25 évesnél idősebb lesz, mire kikerül és praktizálhat... ő pályakezdő 26-27-28... vagy akár 35 éves korában is, én meg nem?! Hogy van ez?
Egy projektbe szeretnék bekerülni, ahol pályakezdőket alkalmaznak, viszont így lehetséges, hogy kimaradhatok a szórásból. Vagy csak túlreagálom és tényleg pályakezdőnek számítok? Az én értelmezésem szerint mindenképp. Kíváncsi lennék a véleményetekre! Köszi előre is!
nem tudnád befejezni azt a szakot? biztos nem olyan nehéz..
mert akkor ugyanúgy fennállna ez a 30 éves feltétel?
ha letennéd az államvizsgát
mennyi van még hátra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!