Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért dermedt kővé az ember a...

Miért dermedt kővé az ember a SIMS 3 játékban?

Figyelt kérdés
azt csinálta a játék, hogy a a simem a szoba közepén, kinyújttott karokkal kővé dermedt, és akármit modok neki, hogy csinálja, magától kitörli. Így minden szükséglete már piros, és most ott tart hogy éhen halna de azt se tud, mert kővé van dermedve.
2011. szept. 14. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem is ez történt,szerintem kezdj új Simet, vagy nézz fel több segítségért erre az oldalra: www.mysims.hu
2011. szept. 14. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Túl sok keményítőt evett.
2011. szept. 14. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:

ilyen mér nekem is volt, nem is egyszer..

gondolom nem eredeti a simsed, a sok crack nem tesz jót a játéknak :/

én a moveobjects kóddal szoktam próbálgatni ezt, azt (pl: arrébb rakom, vagy ha egy tárgynál akadt le, akkor eladom a tárgyat stb), de ha nem megy, akkor annak a simsnek annyi

2011. szept. 14. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Jézusom, ennyi bug van a sims 3-ban? : D Ez durva o.O
2011. szept. 15. 10:58
 5/5 anonim válasza:
ird be a cheat ablakba, h: ,,resetSim,, (idézőjel nélkül) és szóköz után a simed nevét ha ez sem segit, akk nem toom:S
2012. márc. 4. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!