Lehet ez ellen bármit tenni jogilag?
A közvetlen szomszédunk egy 30 év körüli srác, munkája nincs (fogalmunk nincs miből él) van egy 18 éves pincsi kutyája! A srác olyan szinten büdös, hogy ha fél órával előbb a lépcsőházban járt akkor szellőztetni kell, hogy tudjunk ott közlekedni! A kutyája szó szerint már rohad szét, a seggéből vér csöpög amit soha nem mos fel a gazdája, rühes is, tele van a lépcsőház szőrrel, a kutya segge folyton szaros, állatorvos szerintem még sosem látta, a lakásból dög szag árad ezért ha kinyitjuk az ajtónkat hozzánk is bedől a szag!
Van egy 2 éves kisfiam és mindjárt megszületik a következő féltem őket a fertőzéstől!
Szeretem az állatokat, de ez így tűrhetetlen!
Már többször próbáltunk beszélni a sráccal, hogy legalább néha fürödjön meg ő is és csináljon valamit a kutyájával, de még csak nem is válaszol, el vagyunk keseredve!
Lehet ezt bárhol jelenteni ahol tesznek is valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!