Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hát amíg ennyi ember vásárol...

Hát amíg ennyi ember vásárol a kis és közepes élelmiszer boltokban (super- és hipermarketek helyet) addig nincs szegénység. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 02:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Nem rohad ott, mert van ember aki megveszi méregdrágán. Coop a jó drága szomszéd is működik pl.

De még egy jól menő kisbolt tulajdonosa is megkeres havi 1 milliót, támogatni kell őket, nehogy ne tudjanak a Kanári-szigeteken nyaralni.

2011. szept. 14. 11:31
 12/13 anonim válasza:
100%

én is pont ezt a kérdést szoktam feltenni, amikor heti egyszer elmegyünk bevásárolni. plusz még azt nem értem, hogy hétköznap hogyhogy annyi ember van a boltokban? ki dolgozik???? a férjem azt szokta mondani, h biztosan délutános műszakba mennek....:)

én mindig is dolgoztam, fogok is, jelenleg gyesen lévő kismama vagyok..ezért megyek délelőtt vagy amikor a gyerek mellett el tudunk menni.

évekig délelőttől estig szinte még a napot se láttam, annyi volt a munkám.

2011. szept. 14. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Jaj de rossz kisboltba jársz. Van ahol akár jóval olcsóbb dolgok is vannak mint tescoban...

Felénk iszonyat verseny van kisboltok között is mert rengeteg van nagyon közel egymáshoz.

2013. jún. 12. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!