Hát amíg ennyi ember vásárol a kis és közepes élelmiszer boltokban (super- és hipermarketek helyet) addig nincs szegénység. Ti mit gondoltok?
Nem rohad ott, mert van ember aki megveszi méregdrágán. Coop a jó drága szomszéd is működik pl.
De még egy jól menő kisbolt tulajdonosa is megkeres havi 1 milliót, támogatni kell őket, nehogy ne tudjanak a Kanári-szigeteken nyaralni.
én is pont ezt a kérdést szoktam feltenni, amikor heti egyszer elmegyünk bevásárolni. plusz még azt nem értem, hogy hétköznap hogyhogy annyi ember van a boltokban? ki dolgozik???? a férjem azt szokta mondani, h biztosan délutános műszakba mennek....:)
én mindig is dolgoztam, fogok is, jelenleg gyesen lévő kismama vagyok..ezért megyek délelőtt vagy amikor a gyerek mellett el tudunk menni.
évekig délelőttől estig szinte még a napot se láttam, annyi volt a munkám.
Jaj de rossz kisboltba jársz. Van ahol akár jóval olcsóbb dolgok is vannak mint tescoban...
Felénk iszonyat verseny van kisboltok között is mert rengeteg van nagyon közel egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!