Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » InuYasha vagy Naruto?

InuYasha vagy Naruto?

Figyelt kérdés

Tisztelt animefanok :D

Ha nektek választanotok kéne, akkor mik lennétek?

1. Egy erős szellem (mint az InuYasha sorozatban, akár a tessaiga is a tietek lehetne, vagy más fegyverek)

2.Egy erős ninja (mint a Naruto-ba)

A másik, szerintetek melyik a valóságosabb, az InuYasha, vagy a Naruto? Szerintem a Naruto valóságosabb, de kíváncsi vagyok a ti válaszaitokra.

2011. szept. 13. 21:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem is az a kedvencem. :D Amikor a Final Act utolsó részét láttam, utána olyan ideges voltam, hogy az hihetetlen. Utána néztem meg a 3 filmet, amiket jó volt nézni, de akkor is. :(
2012. febr. 22. 22:57
 12/14 A kérdező kommentje:
4 filmet* :D
2012. febr. 22. 22:58
 13/14 anonim válasza:

Én a Narutoval kezdtem az animék iránti ismeretemet, szóval nekem az volt a best, utána jött a Sámán király és az Inuyasha [persze a sámán király után néztem más animéket is, de azok nem különösebben említésre méltóak...]. Nekem mégis az Inuyasha jön be jobban, mint a Naruto :D

A Naruto az azért valóságosabb, mert ninják voltak/ vannak [japánban] és az tény, hogy a jelenben játszódik, de jutsuktól eltekintve, azért sok minden hihetőbb benne, de sztem kissé gyerekes anime [elején főként...] Az Inuyasha meg a középkorban játszódik, így a szellemek és minden furcsa teremtmény a japán történelemre és mitológiára alapul, tehát az meg azért hihetőbb és izgalmasabb is sokkal :D

2012. ápr. 12. 21:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Meg az InuYasha-ba nincsenek filler részek, vagy ha mégis azt nem veszed észre, mert én sem vettem észre, és 1 szálon fut az egész. :D Gondolkozok, hogy megint végig kéne nézni.
2012. ápr. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!